Turcia: Scrisoare de informare de la familia Hădărean – mai 2020

Yehova Ire și Yehova Rafa sunt numele Domnului pe care le experimentăm în aceste zile

Yehova Ire și Yehova Rafa sunt numele Domnului pe care le experimentăm în aceste zile.
La începutul lunii aprilie, A*i, liderul de laudă și închinare a fost testat COVID-19 pozitiv. La o săptămână distanță, Pe*la a început să aibă simptome COVID-19, după 4 zile am început și eu, iar după încă patru zile a fost testată COVID-19 pozitiv și Pe*li.

În afara faptului că a fost izolat pentru 10 zile, A*i nu a avut mari complicații. Noi, toți trei avem formă simptomatică, cu febră, oboseală excesivă, dureri cap și de oase, tuse, pierderea gustului și al mirosului etc. După 11 zile de tratament acasă, deoarece mi-au fost afectați plămânii a fost nevoie să fiu internat în spital pentru tratament, (de unde și scriu această scrisoare de informare). Perla are și ia afectați plămânii, însă nu atât de mult încât să fie nevoie de internare. Pe*li este cel mai puțin afectată, dar provocarea ei este să facă față perioadei examenelor în care tocmai a intrat. Atât Perla cât și Pe*li sunt acasă și continuă să ia tratament pentru recuperare.

Ne rugăm cu credință, fiind confidenți că Domnul este în control și ne poartă de grijă, acoperind orice nevoie și vindecând orice boală și orice posibile repercusiuni ale acestui virus!

 

Când A*i a fost afectat de corona virus, ne gândeam cine va conduce timpul de laudă și închinare în biserică, însă o directivă din partea autorităților prin care au interzis din nou adunările publice a rezolvat problema, în sensul că am trecut din nou la adunări online și A*i a putut sluji chiar și din izolare.

Ne-am întristat că Ha*an a fost expulzat din țară, iar noi am fost izolați datorită infectării cu COVID-19, ba mai mult, toată țara a fost pusă în carantină totală…, pe de altă parte însă, ne-am bucurat că cel puțin putem să continuăm să avem părtășie unii cu alții de la distanță. Astfel, Biserica KMK a s-a unit pentru închinare și părtășie fiecare de unde a fost, Ha*an cu familia lui din Republica Moldova, eu din spital, în timp ce alții de la casele lor sau de la birou. Însă pentru că nu ne mai întâlnim în mod fizic, iar unii frați trec prin criză financiară, au scăzut substanțial intrările din colectă și zeciuieli. În aceste condiții avem ocazia să-l experimentăm pe Yehova Ire, Domnul care poartă de grijă copiilor săi. Astfel, indiferent de circumstanțe găsim modalități pentru a avea părtășie unii cu alții și toți împreună cu Cristos, Stăpânul nostru iubit!

Ne rugăm ca aceste vremuri să se termine cât mai curând, pentru a putea avea din nou acea atmosferă care doar în mod fizic se poate experimenta. 

Ne rugăm de asemenea ca Domnul să ne ajute să putem plăti în continuare chiria și utilitățile la clădirea bisericii, sumă care se ridica la cca. 600 USD lunar. 

Dumnezeu continuă să lucreze în felul lui minunat și în Zonele Zero. Cu I5mail am început un curs biblic prin corespondență și este foarte activ, deja am parcurs primele 6 lecții și abia așteaptă să ne întâlnim din nou.

Cu ajutorul Domnului în luna mai aș vrea să fac o călătorie în Zonele Zero, pentru a mă întâlni cu I5mail, precum și cu alte persoane din Er*u*um. Isa un alt bărbat din Er*u*um, care a fost foarte deschis evangheliei o duce destul de greu, deoarece de doi ani a rămas fără un loc de muncă stabil. S-a bucurat când i-am spus că mă rog ca Domnul să-l ajute să găsească un loc de muncă mai bun decât cel pe care l-a avut înainte.

Ne rugăm ca Domnul continue să-Și reveleze dragostea Sa acestor oameni minunați din Zonele Zero, astfel încât să ajungă să-l cunoască și ei pe Cristos ca Domn și Mântuitor.

Vă mulțumim că ați ales să fiți părtași la această lucrare, investind timp în rugăciune și dăruind cu generozitate pentru lucrarea de m151une din cea mai mare națiune neevanghelizată din lume.

Am selectat aici motivele de rugăciune aferente acestei scrisori de informare:

  • Ne rugăm cu credință, fiind confidenți că Domnul este în control și ne poartă de grijă, acoperind orice nevoie și vindecând orice boală și orice posibile repercusiuni ale acestui virus!
  • Ne rugăm ca aceste vremuri să se termine cât mai curând, pentru a putea avea din nou acea atmosferă care doar în mod fizic se poate experimenta.
  • Ne rugăm de asemenea ca Domnul să ne ajute să putem plăti în continuare chiria și utilitățile la clădirea bisericii, sumă care se ridica la cca. 600 USD lunar. 
  • Ne rugăm ca Domnul continue să-Și reveleze dragostea Sa acestor oameni minunați din Zonele Zero, astfel încât să ajungă să-l cunoască și ei pe Cristos ca Domn și Mântuitor.
Scroll to Top