Preocuparea noastră este ca fiecare creștin să-și exercite chemarea și să-și pună în valoare talantul primit, și astfel să extindem aria Împărăției lui Dumnezeu.

Fii un creștin total dedicat lui Hristos și Misiunii Lui.

MISIUNEA GENESIS

Susținem misionari și proiecte misionare peste tot în lume.

Nu putem vorbi despre Misiune fără să nu scoatem în evidență factorul primordial pe care Biserica îl are în acest domeniu. Pentru a face misiune, biserica trebuie să aibă oameni sensibili la vocea Duhului Sfânt. Biserica Philadelphia din Chicago a fost de la începuturile ei deschisă spre o asemenea lucrare, având la cârma ei oameni cu viziune, oameni care au cunoscut vremurile și nevoile generației actuale. Petru Lascău, George W. Galiș, Florin T. Cîmpean, Ilie U. Tomuța, Dumitru Aluculesei, Adrian Rusu, oameni care au stat la dispoziția lui Dumnezeu slujind cu talentele lor, timpul lor, oameni care au fost dintotdeauna sensibili la șoapta Duhului Sfânt orientând biserica spre misiune. Astfel am rămas peste ani ca biserica misionară. Astăzi ne bucurăm de o deschidere tot mai largă spre câmpul misionar în care întreaga biserica este implicată.
01.

— Misiune

Misiunea noastră este să mobilizăm creștinii români să dăruiască și să acționeze pentru misiunea creștină, în special pentru cea făcută de români.
02.

— Viziune

Ne dorim să vedem o dedicare tot mai mare a bisericii Românești pentru Misiune, dedicare manifestată prin rugăciune și mijlocire, trimitere și susținere de misionari, strângere de fonduri pentru inițierea și susținere de proiecte misionare.
03.

— Focalizare

Fără îndoială pe inima notară este lucrarea lui Dumnezeu din România și lucrarea de misiune făcută de creștinii români, însă slujirea noastră se extinde oriunde Dumnezeu deschide uși.

Marea trimitere - misiunea fiecărui creștin

Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului.
Matei 28:19-20

CE FACEM?

01.

— Strângem fonduri pentru misiune

Cu răbdare și perseverență, Misiunea Genesis a susținut cauzele misiunii creștine în bisericile românești din America și nu numai. Proiectele care ajung la noi și în care credem le susținem și le promovăm, și nu de puține ori am fost surprinși de Dumnezeu prin oamenii pe care i-a folosit.
02.

— Clădim o rețea de suport pentru misionari

Misiunea Genesis a plecat de la o nevoie clară și dureroasă, și anume că misiunea creștină este un fel de cenușăreasă a bisericii. Nu (mai) trebuie să fie așa. Ce plăcut este ca un misionar să știe că are o biserică sau o rețea de biserici care se roagă pentru el și îi susține financiar!
03.

— Încurajăm pe cei care sunt implicați în misiune

Nu suntem chemați să validăm sau să cântărim noi lucrarea cuiva, însă suntem chemați să încurajăm printr-un cuvânt spus cu dragoste, prin rugăciune sau prin suportul nostru pentru cei aflați pe câmpul de misiune.
04.

— Ținem legătura cu misionarii

Vrem să fim parte din slujirea misionarilor, să împărțim greutățile lor și să înmulțim bucuriile. Știm că pentru asta trebuie să fim aproape de misionari și lucrările lor. Comunicarea joacă un rol esențial în slujirea noastră. Ne străduim să o facem din ce în ce mai bine.
05.

— Oferim informații de pe câmpul de misiune

Misiunea Genesis primește rapoarte de pe câmpul de misiune pe care le publică pe site sau în revista Genesis, astfel că cei care doresc să știe ce se întâmplă în slujirea celor pentru care se roagă sau îi susțin să aibă informațiile cele mai proaspete.
06.

— Celebrăm împreună progresul

Suntem recunoscători lui Dumnezeu că am reușit să vedem roadele eforturilor noastre. S-au strâns fonduri, s-au construit biserici, s-au susținut misionari, s-au organizat conferințe, s-au mântuit oameni…

DONEAZĂ

Alege unul dintre proiectele noastre și susține lucrarea de misiune

Scroll to Top