Marea Trimitere este misiunea ta.

Alege unul dintre proiectele noastre și susține lucrarea de misiune

proiecte în România

Constanţa – Agigea | România

— Centrul Român de Studii Transculturale

CENTRUL ROMÂN DE STUDII TRANSCULTURALE (CRST) există pentru a echipa într-un cadru de excelență creștini români în vederea trimiterii lor ca misionari la popoarele neevanghelizate.
Cluj-Napoca | România

— Agenția Penticostală de Misiune Externă

APME (Agenția Penticostală de Misiune Externă) a luat ființă în anul 2006 la inițiativa unui grup de pastori penticostali români preocupați de evanghelizarea lumii. 

București | România

— Institutul Teologic Penticostal

Institutul Teologic Penticostal din București aparține Cultului Creștin Penticostal din România şi este o instituție confesională de învățământ superior acreditată prin octombrie 2008.
Constanţa | România

— Biserica penticostală „Flacăra speranței”

Proiectul Bisericii „Flacăra Speranței” a luat naștere în Biserica Betel Constanța, din dorința de a împărtăși Vestea Bună într-un mod cât mai eficient pentru orașul Constanța.
Galați | România

— Biserica „Emanuel”, Galați

Realizând nevoia de Dumnezeu a oamenilor copleşiţi de probleme şi lipsiţi de informaţie din oraşul său natal, Mihai Dumitraşcu a avut viziunea plantării unei biserici relevante în centrul Galaţiului…
Tichilești, Tulcea | România

— Spitalul de leproși din Tichilești

Oferirea de ajutor pentru spitalul de leproși din România a fost o parte din lucrarea „Bread of Life” de peste zece ani.
Kenya | Algeria | Arizona - SUA

— RVE Suceava

Orfelinatul oferă adăpost și sprijin copiilor din Kenya, Algeria și Arizona, aflați în situații defavorizate, din familii dezorganizate sau în care părinții nu mai sunt în viață.
Broșteni, jud. Suceava | România

— Orfelinatul „Bread of Life”

Mulți copii vin la noi prin intervenția asistenților sociali guvernamentali care nu au altă soluție bună pentru copiii care trăiesc fără o locuință sigură și stabilă. Acesta este chiar tipul de casă pe care o oferim într-un mediu creștin. Noi avem scopul să salvăm, să adăpostim, să hrănim și să ridicăm copiii ca să-L urmeze pe Isus Hristos prin viața lor.
Arad | România

— Fundația Humanitara Debora

Proiectele Fundației Umanitare Debora -au rolul de a asigura protecția, creșterea și îngrijirea copilului separat, temporar sau definitiv de părinții săi, ca urmare a stabilirii în condițiile legii a măsurii plasamentului.
Timișoara | România

— Biserica Sion Timișoara

Ne dorim să fim o biserică biblică și total dedicată lui Hristos, hotărâtă să își asume mandatul formării de ucenici începând din Timișoara și până la marginile pământului.
Constanța | România

— Evanghelizare prin sport

Lucrarea de evanghelizare prin sport din Constanța a debutat în 2012 când am intrat în legătură cu Organizația Internațională Ambassadors Footbal în cadrul unui curs de instruire a antrenorilor creștini la Chișinău.
Techirghiol - Constanța | România

— Biserica Penticostală Betesda

Familia Olar Cornel și Mihaela slujesc în Biserica Penticostală Betesda din 2012. Dumnezeu le-a vorbit și au lăsat Clujul și au pășit pe aceste meleaguri dobrogene.
Lumina - Constanța | România

— Biserica „Betel”, Lumina

Lucrarea de evanghelizare din această localitate a început prin anul 1997, neexistând la acea dată niciun credincios. Totul a început prin evanghelizări în aer liber…
Viișoara - Constanța | România

— Biserica „Speranța” Viișoara

Arete Costel și Elena a primit din partea lui Dumnezeu viziunea de a planta o biserică în această localitate, ambii având absolvite cursurile de 2 ani ale CRST.

Proiectele Misiunii Genesis pe scurt

Misiunea Genesis își respectă chemarea prin a transmite mesajul Evangheliei peste tot în lume. Această implică motivarea multor creștini pentru susținerea următoarelor proiecte pe care le considerăm de o importanță vitală:

susținerea misionarilor răspândiți în întreagă lume;

susținerea studenților de la Școala de misiune din Agigea, România;

susținerea studenților de la Institutul Penticostal din București;

susținere pentru construcția noii clădiri a Institutului Penticostal din București;

susținerea unor evangheliști din România, India, Africa;

susținerea pentru orfelinate din România, India, Mozambic, Madagascar, Kenya, Filipine etc;

susținerea pentru frații leproși din România, India, Madagascar;

susținerea financiară pentru construcții de biserici în jurul lumii;

vizite sau călătorii misionare în țările unde slujesc misionarii trimiși prin APME;

magazin de carte creștină (Biblii, cărți creștine, muzică creștină, reviste);

publicații: Revista Genesis și alte materiale evanghelistice

susținerea proiectelor Mass Media creștine

proiectele misiunii genesis în lume

Kenya | Algeria | Arizona - SUA

— Orfelinatul „God will provide”

Orfelinatul oferă adăpost și sprijin copiilor din Kenya, Algeria și Arizona, aflați în situații defavorizate, din familii dezorganizate sau în care părinții nu mai sunt în viață.
Chișinău | Republica Moldova

— Centrul Creștin Betania

Orfelinatul oferă adăpost și sprijin copiilor din Kenya, Algeria și Arizona, aflați în situații defavorizate, din familii dezorganizate sau în care părinții nu mai sunt în viață.

DONEAZĂ

Alege unul dintre proiectele noastre și susține lucrarea de misiune

Scroll to Top
Scroll to Top