El a înviat – Masaj de la Societatea Love In Action

Dragi prieteni și susținători,

Va salutăm în numele lui Isus Hristos Domnul nostru care a înviat din morți!

Vrem să împărtășim acestă veste în întreaga lume și să le spunem tuturor că este EL ESTE VIU CU ADEVARAT!

Consiliul misiunii nostre doreste să vă ureze tuturor un Paște fericit!

· Patron: Pastor Florin Cimpean

· Președinte: domnul Thomas Koshy

· Vicepreședinte: pastor Ilie Tomuta

· Membru al consiliului: domnul Tom Cropper

· Secretar: domnul Saji George

· Trezorerie: doamna Anitha George

Vrem să vă reamintim că miniunea nostră a fost fondată de regretatul Dr. P.P. Job și a fost numită inițial Dr. Jobs Mission.

Acum avem un nou nume: „Societatea Dragostea în Acțiune”. Chiar dacă numele a fost schimbat, viziunea, scopul și conducerea rămân aceleași: să sprijine Centrul Job Michael.

Centrul Michael Job este o instituție situată în Coimbatore, India. A fost fondată și înființată de regretatul Dr. P.P. Job. El a fost un evanghelist care a dus Evanghelia în peste 129 de națiuni și a lucrat mână în mână cu regretatul Rev. Richard Wurmbrand. Împreună au lucrat pentru a aduce speranță și alinare bisericilor persecutate din întreaga lume.

Michael Job Center a fost inițial înființat pentru a ajuta fiicele martirilor creștini din India. Dr. Job a ajutat să ofere adăpost, hrană, educație și mai ales : dragoste, dragoste necondiționată pentru fetele foarte tinere care au fost îngrijite la centru.

De-a lungul anilor, numărul copiilor din centru a crescut la peste 250 de copii. Ne-am extins politica pentru a accepta nu numai fetițele care sunt orfane, ci și cele care sunt afectate de sărăcie. Am acceptat acești copii la cererea părinților lor. În unele cazuri, am reușit să oferim locuri de muncă în campus pentru părinții acestor copii. În aceste cazuri particulare, centrul oferă educație copiilor și mijloace de trai pentru părinții lor.

Oferim educație de la grădiniță până la nivel de colegiu. Este singura instituție din lume care oferă gratuit o educație până la nivelul colegiului pentru un copil orfan.

Isus a spus „căruia i se dă mult, i se cere mult”. Astăzi încă putem auzi ecoul acestor cuvinte; indiferent dacă este talentul, înțelepciunea sau finanțele noastre; Isus ne cheamă.

Societatea Dragostea în Acțiune are mai multe inițiative noi pentru a ajuta Centrul Michael Job.

• Încercăm să strângem donatii pentru a contribui la finanțarea costului lunar al meselor pentru fiecare copil. Costul este de aproximativ 50 USD pe copil / lună.

• Încercăm să găsim locuri de muncă pentru studenți la absolvire.

• Întâlniri lunare pe zoom cu copiii, conduse de lideri creștini din comunitățile noastre.

Dragostea în acțiune a făcut, de asemenea, primii pași pentru crearea unui buletin informativ lunar pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la Centrul Michael Job și pentru a conștientiza oamenii despre biserica internațională persecutată.

Scopul și misiunea noastră sunt axate pe dragostea pentru semenii noștri. Să iubim și să ajutam pe cei care sunt in nevoie. Credem așa cum spune apostolul Pavel „Nu suntem predicatorii Evangheliei, ci demonstranții puterii lui Dumnezeu”. Cea mai mare forță de pe pământ este iubirea.

Apreciem cu adevărat toți frații și surorile noastre care continuă să sprijine proiectele noastre.

Cu respect,

Pr. Ilie U. Tomuta

Vice-președinte

Contribuția poate fi trimis la această adresă:

„Genesis Mission”

1713 N. Sunnyside Ave.

Chicago, IL 60614

avatar

Rev. Ilie U. Tomuța

DIRECTOR GENESIS MISSION

Uțu Tomuța este căsătorit cu Mariana și au doi copii. Coordonează Misiunea Genesis și Revista Genesis. Scrie jurnalul online „Din viața de zi cu zi” în care publică săptămânal texte scurte pentru suflet și minte.

Scroll to Top
Scroll to Top