Kazakhstan

Kazakhstan, oficial Republica Kazahstan, este o tara care se afla in Asia Centrala. Printre vecinii cei mai importanti se numara Rusia si China la granita de est.

Dintre 18,777,000 locuitori, 4,852,000 sunt crestini. Am putea spune ca este un procentaj de crestini destul de mare in comparatie cu alte tari persecutate. Dar chiar si asa, nivelul persecutiei este foarte mare.

Cel mai putin persecutati crestini, sunt cei care apartin bisericii ortodoxe ruse pentru ca de obicei ei nu se axeaza pe evanghelizarea musulmanilor. Cei mai persecutati crestini in Kazakhstan sunt cei care s-au convertit de la islam. Unii dintre ei sunt tinuti inchisi chiar de catre familiile lor, batuti si chiar dati afara din comunitate.

Haideti sa ne apropiem de tronul de indurare al Tatalui nostru si sa mijlocim pentru crestinii persecutati ca ei sa ramana puternic ancorati in Hristos si sa fie paziti de atacurile celui rau, atat ei cat si familiile lor. Totodata, haideti sa ne rugam ca Dumnezeu sa schimbe inimile liderilor din Kazakhstan.

Multumim,

Misiunea Genesis


Te invităm să ni te alături și să devii un misionar prin rugăciune.

Completezi formularul și intră în echipa misionarilor prin rugăciune.

    Nume și prenume (necesar)

    Adresa de email (necesar)

    Te preocupă o țară anume?

    Scroll to Top