Orfelinatul „God will provide”

Orfelinatul oferă adăpost și sprijin copiilor din Kenya, Algeria și Arizona, aflați în situații defavorizate, din familii dezorganizate sau în care părinții nu mai sunt în viață. Până în prezent s-a construit un orfelinat în care există 27 de copii, urmând a se construi o școală. Orfelinatul asigură cheltuielile pentru personal, taxe de școlarizare, trei mese pe zi și gustări, combustibil, asistență medicală, întreținere pentru facilități, transport, etc. Printre alte proiecte existente, organizația își propune să deschidă un centru de dezintoxicare, un magazin de lucru și o biserică în Rhamu, Kenya, la aproximativ 2 kilometri de sudul Somaliei. Un alt proiect important achiziționarea a 10 hectare de teren pentru plantarea porumbului necesar la hrana localnicilor și totodată predicarea Cuvântul lui Dumnezeu.

Organizația a plantat o biserică în Arizona, un centru de reabilitare pentru bărbați și în curând construirea unui centru de femei și copii. În Arizona se află baza centrală a misiunii.

Un alt scop al organizației este să lucreze cu sufletele pierdute care sunt dependente de droguri. Elevii parcurg un program intens de nouă luni, cu viziunea de a merge pe câmpul de misiune odată ce programul este complet.

Orfani din Kenya

Responsabil organizație: Johnny Brici

Scroll to Top
Scroll to Top