Ne bucurăm cu cei ce se bucură

Am fost bucuroși ca în luna noiembrie 2021, să primim invitația Bisericii Emanuel din Galați, la inaugurarea noii clădiri a bisericii.

Biserica Emanuel, păstorită de fratele Mihai Dumitrașcu, are un impact mare în orașul Galați, prin evanghelizările organizate periodic, dar și prin dragostea și prietenia pe care le arată tuturor celor ce doresc să îl cunoască pe Dumnezeu.

 De asemenea, Biserica Emanuel face parte din lista de proiecte pe care Misiunea Genesis o are în România, aceasta din urmă fiind implicată în proiectul de extindere al clădirii, dar și în numeroase alte proiecte pe care biserica le-a avut de-a lungul anilor. Fratele Ilie Tomuța, director al Misiuni Genesis, a vizitat de câteva ori biserica Emanuel, păstrând o relație de frățietate cu conducerea de acolo.

Ca reprezentant al Misiunii Genesis în România, am fost rugată să călătoresc acolo și să adresez un cuvânt de binecuvântare și felicitări pentru izbânda pe care Domnul a dat-o Bisericii Emanuel. Știm că echipa de acolo și întreaga comunitate, au dorit mult ca extinderea clădirii să aibă loc, să fie mai încăpătoare, și astfel, mulți oameni să viziteze congregația, să aibă o părtășie bună și să îl accepte pe Domnul, devenind parte a acestei comunități.

Comunitatea Bisericii Emanuel a avut 2 zile de sărbătoare, în care au lăudat pe Domnul pentru că a făcut posibilă inaugurarea noii clădiri.

Mesajul adresat din partea Misiunii Genesis a fost din Psalmul 27:4 „Un lucru cer de la Domnul și îl doresc fierbinte: aș vrea să locuiesc toată viața mea în Casa Domnului, ca să privesc frumusețea Domnului și să mă minunez de Templul Lui”.

De asemenea, am oferit și plachetă în semn de apreciere cu ocazia inaugurării noii clădiri, alături de felicitări și binecuvântări.

Dumnezeu să facă ca mulți oameni să îl primească pe El în acea biserică, astfel încât să devină neîncăpătoare!

Iulia Șmalberger

Coord. Proiecte al Misiunii Genesis în România

Scroll to Top