“Roada care vine în timp” – Nicușor și Debora Tănăsescu

Dragi prieteni,

Vă aducem salutări din Albania și dorim ca aceste gânduri să vă găsească bine în pace și sănătoși. Dragostea lui Dumnezeu ne cheamă la pace, unitate și o pregătire temenică pentru reîntâlnirea cu El. Domnul va veni ca un ”hoț” pentru unii însă pentru noi care Îl cunoaștem vine ca un ”Mire” mult așteptat. Domnul să ne ajute să fim gata ca să-I putem ieși în întâmpinare în aceea zi care este tot mai aproape. Dorim să vă prezentăm în câteva rânduri un mini raport al activității din Albania.

EVANGHELIZARE

Lunar, în ultima sâmbătă din lună avem un eveniment evanghelistic în Pinet. În urma acestor evenimente, Domnul a cercetat inima Erei care într-o zi a venit la noi menționând că își dorește să se boteze. În acest mod prin harul Domnului, alături de biserica IPA pe 31 martie a avut loc botezul ei. Mama ei s-a rugat mult pentru ea iar Domnul a răspuns acestor rugăciuni.

Franț este un tânăr albanez pe care l-am întâlnit în Tirana și care cu ocazia sărbătorilor pascale a răspuns invitației de a veni la biserică. Pentru el a fost prima oară într-un context evanghelic. Să ne rugăm pentru el și mântuirea lui.

ECHIPARE

Procesul natural după expunerea oamenilor la mesajul evangheliei este ucenicizarea. Debora în prezent se ocupă de ucenicizarea a 4 fete iar eu mă ocup de ucenicizarea unui grup de albanezi dintr-o biserica albaneză alături de care care am avut evenimentul evanghelistic în 22 decembrie anul trecut. Ucenicizarea înseamnă timp investit, răbdare și multă rugăciune însă eforturile sunt răsplătite prin roada care se vede în viețile celor care intră în acest proces.

EDUCAȚIE-MEDIA

Pe această latură în aprilie am avut un seminar special organizat pentru tinerii din biserică care au dorit să înțeleagă mai bine cum pot folosi mijloacele media pentru a crea materiale digitale pe teme creștine. Ne-am bucurat să avem alături de noi pe Andreea (fostă studentă a cursului Kairos, în BH, parte din echipa de mobilizare). Dumnezeu poate folosi fiecare abilitate pentru lărgirea Împărăției Lui atunci când ne punem cu totul deplin în slujba Lui.

În perioada următoare vom continua să investim:

  • În echipa de evanghelizare și mobilizare pe care o formăm aici și în procesul de ucenicizare.
  • Călătorii pe termen scurt din Albania în țările vecin în scopul mobilizării credincioișilor albanezi la misiunea externă.
  • Conturarea unui proiect pentru un studio media și găsirea echipamentului necesar.
  • Evenimentele evanghelistice lunare din Pinet dar și alte zone.
  • Întâlnirile de ucenicizare săptămânale care au loc în cadrul bisericii IPA.
  • Proiectul de coaching (@BalkanSunrise)

Vă chemăm să mijlociți alături de noi pentru aceste aspecte! Pentru a fi la curent mai frecvent cu noutăți din Albania vă rugăm să accesați grupul de whatsapp.

OPORTUNITĂȚI de implicare pentru luna iulie:

Impakt Balkans-O experiență în care sute de tineri din Europa vor veni în Muntenegru pentru o conferință și mai apoi se vor împărți pe echipa pentru a organiza acțiuni evanghelistice în toată zona Balcanilor.
www.impactbalkans.com

Pentru donații, se pot folosi conturile Fundației APME, cu mențiunea ”pentru familia Tănăsescu-Albania”. Vă mulțumim pentru susținere și rugăciuni!

Susține proiectele de misiune prin dărnicia ta

wire transfer
Bank Name: Bank of America
Routing number: 081904808
Account number: 002913835506
Account name: Genesis Mission
Address: 1713 w Sunnyside ave Chicago, IL, 60640

online banking
Account Name – Philadelphia Romanian Church of God
Address – 1713 w Sunnyside ave Chicago, IL, 60640
La detalii scrieți: Pentru Genesis Mission

prin cec bancar
Puteți trimite un CEC prin poștă la adresa:
Philadelphia Church, 1713 W. Sunnyside, Chicago, Il. 60640.
Pe cec scrieți „GENESIS MISSION”, iar la notă treceți proiectul pentru care sunt destinați banii.

Scroll to Top
Scroll to Top