Raport Info Fundatia Humanitara Debora Arad România

Dragii noștri colaboratori,

Cu ocazia sărbătorilor binecuvântate ale nașterii Mântuitorului și a Anului Nou, sărbători care bat la ușă, vreau să vă binecuvântăm și să vă dorim belșug de har, multă sănătate și putere de sus în slujirea pe care o faceți. Vă mulțumim și cu această ocazie pentru implicarea dumneavoastră spirituală și financiară în ceea ce înseamnă Fundația Humanitară Debora, Casa Tabita din Arad. Suntem binecuvântați și recunoscători să vă avem ca parteneri în această lucrare.

Vreau să vă prezint câteva din activitățile și proiectele ultimelor trei luni. Cu ajutorul Domnului, copiii au început cu bine noul an școlar, un an cu multe provocări atât pentru ei, cât și pentru noi, personalul fundației. Unii dintre copii au trecut de la ciclul gimnazial la cel liceal, reprezentând pentru ei un context nou cu multe necunoscute. Cu ajutorul Domnului ne adaptăm ușor și cu siguranță va fi bine.

Copiii au fost implicați în diferite activități ale bisericilor Betania și Adoram din Arad. Cu grupele de copii ale Bisericii Betania au fost în misiune în câteva biserici din județ, lăudându-L pe Dumnezeu prin cântare. De asemenea au slujit în cadrul Bisericii Betania, lăudându-L pe Dumnezeu prin intermediul corului de copii.

În luna octombrie, Biserica Adoram a găzduit o conferință pastorală la care au participat un număr de 250 de pastori și lideri din țară și din Europa. Copiii fundației nostre au fost voluntari, slujind cu dăruire în tot ceea ce înseamnă organizarea acestui eveniment.

Proiectul Duminica Orfanului organizat de Biserica Adoram în cadrul unui serviciu divin din ultima duminică a lunii noiembrie a fiecărui an, unește atât reprezentanți ai ONG-urilor din Arad, cât și reprezentanți ai instituțiilor statului care lucrează în domeniul social, părinți adoptatori, pastori ai diferitelor biserici din țară și copii aflați în plasament. Copiii fundației nostre au participat la acest eveniment alături de alți 100 de copii aflați în sistemul de protecție, lăudându-L pe Dumnezeu prin cântece și colinde. Întreg personalul fundației a fost prezent la acest eveniment.

Am avut activități recreative, sportive și de asemenea seminarii educaționale susținute de agenți din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Biroul Siguranță Școlară.

Intrând în febra sărbătorilor de iarnă am început pregătirile pentru sărbătorile Crăciunului, învățând colinde și poezii pentru lauda Mântuitorului născut în ieslea Betleemului.

În luna noiembrie împreună cu tot personalul fundației nostre am participat la summit-ul anual susținut de organizația Alianța România fără Orfani. Scopul acestui summit este acela de a aduce împreună pastori, preoți, psihologi, politicieni, reprezentanți ai diferitelor instituții ale statului, reprezentanți ai ONG-urilor, asistenți sociali. Lucrând împreună putem fi o mână întinsă, un ajutor înspre copiii aflați în situații de risc, instituționalizați sau în plasament familial. Am avut parte de seminarii susținute de adevărați specialiști în domeniu, cu ajutorul cărora am fost instruiți și echipați în ceea ce privește slujirea nostră.

În ceea ce privește locația în care ne desfășurăm activitatea, cu ajutorul Domnului am reușit să schimbăm toate geamurile și să înlocuim o parte din obiectele sanitare ale băii băieților. Ne stau înainte proiecte și provocări pentru anul 2024, dar cu siguranță, așa cum am avut binecuvântarea și purtarea de grijă din partea lui Dumnezeu până acum, o vom vedea și în cele ce urmează.

Vă mulțumim pentru implicarea dumneavoastră în realizarea acestor proiecte. Mulțumim pentru tot sprijinul spiritual și financiar cu care ne-ați binecuvântat. Dumnezeu să vă răsplătească sacrificiul și dărnicia dumneavoastră.

Vă atașez câteva poze care relatează activitățile și proiectele prezentate în acest raport.

Vă dorim sărbători fericite!!!

Scroll to Top
Scroll to Top