Sărbătoarea de inaugurare a Bisericii Flacăra Speranței

SĂRBĂTOAREA DE INAUGURARE

Deja nu mai este o noutate că pentru comunitatea noastră Domnul a făcut o mare minune. Acesta este motivul pentru care la momentul actual, deși suntem o biserică încă mică și în proces de plantare, avem un spațiu în care să ne desfășurăm activitățile bisericii, într-o zonă foarte bună din nordul Constanței.

Deși suntem în acest loc din luna Martie a anului 2022, când am demarat procesul de strângere de fonduri, până acum nu am avut inaugurarea noului spațiu. Asta și pentru că am fost captați de activitatea de la centrul de refugiați, dar în același timp ne-am dorit să finalizăm și formalitățile de achiziționare.

Cu ajutorul Domnului, pe data de 23 Iulie 2023, am sărbătorit momentul mult așteptat al dedicării noului locaș. Într-o atmosferă de sărbătoare, într-un decor nou, alături de invitați din județul Constanța, dar nu numai, am trăit momente foarte speciale, de care ne vom aduce aminte cu drag.

Ne-au onorat cu prezența majoritatea pastorilor din județ. Nu a lipsit nici președintele Comunității Regionale, pastorul Mihai Dumitrașcu, care a rostit și mesajul principal și care a fost însoțit de pastorul Iosif Mînjineanu. Am primit cu mare bucurie și un mesaj video din partea Misiunii Genesis din Chicago, adresat de pastorul Ilie U. Tomuța. Nu putem să nu-i menționăm și pe prietenii noștri ucraineni și intervenția pastorului Dmytro Krapko, cel care se îngrijește de biserica de ucraineni pe care o găzduim în sediul nostru. Alături de toți aceștia au fost membri din familiile noastre și mulți prieteni.

Un motiv în plus de bucurie îl avem pentru că alături de noi a fost și familia care ne-a oferit spre vânzare spațiul în care suntem acum.

Îl slăvim pe Dumnezeu pentru acest moment important, o piatră de aducere aminte pentru comunitatea noastră.

Vă invităm să vizionați galeria de poze și să vă bucurați alături de noi de ceea ce am trăit cu acestă ocazie!


CONSTANȚA CITY HOPE

De câteva luni, biserica noastră este implicată în organizarea unei acțiuni foarte importante pentru orașul Constanța. În perioada 4-10 Septembrie 2023, va avea loc Constanța City Hope, un eveniment care se dorește a fi o acțiune de evanghelizare fără precedent.


În fiecare zi de luni și până duminică, în diverse zone ale orașului vor avea loc activăți medicale, de prevenție, jocuri cu copiii și tinerii, evanghelizări om la om, iar în serile de joi, vineri și sâmbătă, vrem să avem evenimente mari la Casa de Cultură, unde vom pregăti piesa creștină de teatru „Porțile Raiului, flăcările Iadului”, dar și un concert creștin însoțit de mesajul pastorului Gabi Zăgrean. În ziua de duminică, toate bisericile penticostale din oraș vor organiza slujbe de evanghelizare, la care oamenii pe care    i-am întâlnit în timpul săptămânii vor fi invitați să participe.

Ne dorim ca această acțiune de evanghelizare să zguduie din temelii orașul Constanța și oamenii să deschidă ochii la realitatea Scripturii.

Nu vă ascundem faptul că o astfel de acțiune va necesita un efort mare din partea noastră și cheltuieli peste puterea financiară a comunităților din acest loc. Dar ne încredem în Domnul! Făcând un calcul estimativ al cheltuielilor acestui eveniment, am decis ca prin credință biserica noastră să contribuie cu 5.000 de euro. Este o sumă mare, pentru o biserică mică, însă este o investiție necesară și foarte importantă pentru climatul spiritual al orașului în care ne desfășurăm activitatea.

Vă invităm să ne fiți parteneri în acest demers și să împărțim împreună binecuvântările pe care Domnul le pregătește!


Motive de rugăciune:

  • Pentru reușita evenimentului de evanghelizare Constanța City Hope și pentru acoperirea tuturor cheltuielilor care survin.
  • Avem de returnat un împrumut de 35.000 euro, pe care l-am primit pentru achitarea spațiului bisericii. Rugați-vă Domnului ca în următorul an să scăpăm de această datorie!
  • Avem în plan mai multe proiecte de evangheliare care îi vizează pe tineri și familiile din afara bisericii. Rugați-vă ca impactul lor să fie unul mare și ca roadele să nu întârzie să apară!
  • Nedorim ca echipa de slujtori a bisericii să se mărească. Plantarea unei bisericide la zero nu este un lucru ușor, mai ales în această parte de țară. Rugați-vă caDomnul să trimită în biserica noastră, oameni cu daruri în direcțiaevanghelizării, lucrării cu tinerii și copiii, dar și pe plan muzical!

Scanați codul QR de mai sus pentru a ne contact pe WhatsApp.


Mulțumiri:

Vă mulțumim că ne sunteți aproape și că nu obosiți în facerea de bine! Cuvintele dumneavoastră de încurajare, rugăciunile, donațiile, slujirea directă în proiectele noastre, au fost și vor rămâne o mare binecuvântare pentru a transforma visul lui Dumnezeu, cu privire la zona aceasta, în realitate.


În cazul în care doriți să sprijiniți financiar lucrarea bisericii noastre, aveți următoarele opțiuni:

Prin transfer bancar:

Denumirea instituției:

Biserica Penticostala Flacăra Speranței

Cod fiscal: 38126333

Adresa sediului:

Str. Cișmelei, nr. 22, Constanța 900511, Jud. Constanța

E-mail: flacarasperantei1@gmail.com

Mobile: +4 (074) 117 7413

Conturi Banca Transilvania:

IBAN LEI:

RO31BTRLRONCRT0645957601

IBAN EURO:

RO78BTRLEURCRT0645957601

IBAN USD:

RO82BTRLUSDCRT0645957601

Swift code: BTRLRO22

Donațiile din Statele Unite pot fi trimise prin următoarele organizații:

Bless Ministry

CEC-urile le puteți trimite la adresa:

PO Box 653

Hiram, GA 30141 Tel. (404) 694-4255

*menționând Biserica Flacăra Speranței, din Constanța.

Sau transfer prin Zelle, folosind adresa de e-mail betleemdonation@gmail.com, cu mențiunea Biserica Flacăra Speranței

Genesis Mission:

Pentru cei din Statele Unite care sunteti obișnuiți să trimiteți donații prin Misiunea Genesis din Chicago:

1713 W. Sunnyside Ave.

Chicago, IL 60640

Tel. (773) 575-8223

Scroll to Top
Scroll to Top