Puterea Evangheliei

Dragi frati si surori,
Va salutam in numele Domnului Isus!

Ne bucuram de lucarea frumoasa pe care Domnul o face printre persani in Thessaloniki si in imprejurimi.
Va multumim de asemenea ca ne-ati sustinut in rugaciune pentru evenimentul evanghelistic ce a avut loc saptamana trecuta.
Lasam mai jos cateva din marturiile participantilor:

Hamid este in jurul varstei de 50 de ani. Si-a lasat in tara sotia si copiii. In Grecia se afla de 3 ani si jumatate. A venit la intalnirea de evanghelizare invitat de catre un prieten de-al sau care si el la randul lui vine de curand la adunare.

In timpul predicarii Evangheliei a simtit ca Domnul vorbeste special inimii sale, si a ainteles ca trebuie sa faca ceva in privinta credintei. La sfarsit, la timpul de rugaciune, a iesit in fata sa il primeasca pe Domnul Isus dar nu putea pentru ca o durere mare il tinea in piept si abia putea vorbi. Cu greu a rostit o chemare a Domnului. Dar dupa ce L-a chemat pe Isus, o transpiratie abundenta l-a cuprins din cap pana in picioare, durerea a disparut si atunci a fost eliberat. Acesta a fost momentul cand a realizat ca Isus este Dumnezeu cu adevarat. L-a primit pe El si acum cauta partasia cu alti crestini si cauta tot mai mult Cuvantul Domnului. Acasa, in Iran are un fiu tanar caruia din cauza stresului si grutatilor, l-a inceput ii cadeau smocuri, smocuri de par, acum i-a cazut de tot, nu numai parul dar si sprancenele. Isi doreste ca si fiul sau sa il intalneasca pe Isus. Urmeaza sa avem o intalnire pe skype cu el. Domnul sa se atinga si de acest fiu si de intreaga lui familie sa fie mantuiti!

Asad si famila sa au ajuns de cateva saptamani in Grecia. Pe cand erau inca in Iran, Asad a fost dependent de droguri grele pentru multi ani. Un prieten l-a pus in contact cu un grup de NA (narcotici anonimi) si aici a auzit prima data despre Domnul si a reusit sa scape de dependenta. Dar inca nu il primise pe Isus in viata Sa ca Domn si Mantuitor. Cand a ajuns in adunare a auzit intreg mesajul Evangheliei si la timpul de rugaciune a inceput sa tuseasca si a simtit cum ceva, cineva, iese din el si o mare pace si bucurie i-a cuprins inima. Sotia sa trece prin depresie dar singurul loc unde primeste liniste, pace si bucurie este in adunare. La rugaciune, atat Asad, cat si sotia si fiul lor mai mare (10 ani) L-au primit pe Domnul.

Iliya, prietenul care l-a invitat pe Hamid la evanghelizare, cu o saptamana inainte experimentase el insusi puterea Domnului. Incepuse sa vina in adunare de vreo 2-3 saptamani dar se lupta din greu cand era predicat Cuvantul sa nu cumva sa adoarma, cu greu isi tinea ochii deschisi! Dar in Dumininca dinaintea evanghelizarii la timpul de final, de rugaciune, dintr-o data a simtit cum ceva iese din el, somnul a disparut si s-a simtit foarte treaz.

Sa ne rugam pentru:

  • acesti oameni ca Domnnul sa isi continue lucrarea in viata lor si Cuvantul Sau sa prinda radacini adanci care sa aduca crestere in credinta acestora.
  • pentru alti iranieni si afghani din Thessaloniki ca Domnul sa le deschida inima si sa le pregateasca inima sa il primeasca pe Isus ca Domn si Mantuitor
  • lucratori potriviti, chemati de Domnul care sa ni se alature in echipa si lucrarea Sa sa se intareasca aici in zona.

Va multumim ca ne sunteti alaturi in misiunea ce Domnul ne-a incredintat-o!

Scroll to Top