Albumul de Celebrare a celor 20 de ani de activitate ai Misiunii Genesis

Dragi prieteni,

20 de ani par a fi o viață de om. La această vârstă unii oameni își trăiesc tinerețea, își descoperă pasiuni, călătoresc prin lume, se căsătoresc, unii își deschid afaceri, alții se gândesc să devină importanți, unii vor să devină bogați, iar alții să salveze vieți și tot așa…, dar mai este o categorie de oameni care într-un moment al vieții lor îl întâlnesc pe Dumnezeu și devin misionari.

Iată că din ultima categorie fac parte acei oameni care timp de 20 de ani au fost parte a ceea ce azi se numește Misiunea Genesis.

20 de ani în care Evanghelia a fost auzită de sute și mii de oameni cu ajutorul Misiunii Genesis.

Domnul a fost și este lângă noi, iar în tot timpul acesta Numele Lui a fost slavit prin tot ceea ce am realizat alături de dumneavoastră.

Dorim să vă mulțumim tuturor, pentru acești 20 de ani de activitate pe câmpul misiunii și al evanghelizării, fie că ați slujit fizic, prin rugăciuni, prin darurile dumneavoastră, prin o vorbă înțeleaptă sau un sfat venit la timp! Fie că a fost printr-un mesaj de încurajare, scrisoare, articol sau prin orice altă cale.

Vă mulțumim vouă, acelora care ați stat pe genunchi în rugăciune pentru Misiunea Genesis, celor care au dăruit din puținul lor și celor care au crezut în misiunea pe care am avut-o de împlinit!

A fost o misiune posibilă!

Vă anexăm cu mari emoții, albumul aniversar al Misiunii Genesis, spre a fi lecturat și spre a vă bucura alături de noi de ceea ce veți găsi pe filele lui.

Lectură plăcută!

De asemenea, pe data de 28 Noiembrie 2021, la ora 10:00 (ora Americii) va avea loc programul special privind celebrarea celor 20 de ani de activitate ai Misiunii Genesis, la biserica Philadelphia Chicago.

Programul poate fi urmarit accesand www.phila.co

Dumnezeu sa fie slavit în toate!

Ilie U. TOMUȚA

Director executiv

Alături de întreg bordul Misiunii Genesis


Puteți descărca revista în format PDF pe calculatorul sau telefonul dvs.

Puteți să o trimiteți prin email prietenilor voștri sau să o distribuiți mai departe pe rețelele sociale. Dimensiune fișier PDF – 9 M.

Scroll to Top
Scroll to Top