Kenia

Kenya este o țară din Africa de Est. Populația sa totală este de 53.492.000 de locuitori, din care 43.991.000 sunt creștini.

Poate unii ar întreba: de ce să ne rugăm pentru o țară în care creștinismul este religia majoritară?

Din păcate, creștinii sunt încă persecutați, în special cei din regiunea cunoscută sub numele de Marea Somalie din nord-estul Keniei, unde 90% din populație este din punct de vedere etnic somalez și totodată musulman. Există, de asemenea, mai multe grupuri tribale în nord care rămân în mare parte neatinse. Cei mai persecutați creștini sunt cei care au un fundal musulman și / sau sunt misionari; sunt deseori amenințați, atacați și unii dintre ei chiar au fost uciși.

Chiar dacă constituția acordă fiecărui cetățean libertatea religiei, guvernele locale din zonele rezistente sunt conduse de oficiali musulmani care nu iau măsuri împotriva persecutorilor.

Să ne rugăm pentru grupurile tribale neatinse care trebuie să audă despre Isus. Să ne rugăm ca Dumnezeu să schimbe inima oficialilor, astfel încât să protejeze drepturile fiecărui credincios creștin. Să ne rugăm pentru Kenya!

Te invităm să ni te alături și să devii un misionar prin rugăciune.

Completezi formularul și intră în echipa misionarilor prin rugăciune.

    Nume și prenume (necesar)

    Adresa de email (necesar)

    Te preocupă o țară anume?

    Scroll to Top