Vremurile grele pot aduce OPORTUNITĂȚI MARI

Dragi prieteni, 

          Oriunde suntem, nu putem evita întrebările de felul: „Cât va mai ține această pandemie și oare ce va urma?”. Răspunsuri clare nu avem, dar totuși putem avea o înțelegere divină a vremurilor și voia lui Dumnezeu pentru viețile fiecăruia dintre noi. Ne putem gândi și anticipa o ușoară bucurie pentru finalizarea acestei pandemii în viitor, însă în prezent azi, Duhul Sfânt este resursa care ne eternizează viețile și prin Cuvântul Scripturii ne umple de bucurie și pace. Indiferent de circumstanțe, chemarea rămâne aceeași- „Mergeți și predicați evanghelia”! Domnul să ne întărească și să ne mângâie inimile fiecăruia! 

Proiecte printre refugiați 

O dată pe săptămână organizăm întâlniri de evanghelizare și de mentorare pentru refugiații din Skopje iar în fiecare vineri avem o întâlnire pe zoom pentru refugiații din Serbia. Domnul ne oferă această ușă deschisă să le putem vesti evanghelia și să putem fi o încurajare pentru călătoria lor. Să mijlocim împreună pentru: Mohamed, Abdullah, Hanna, Yamo, Fatima, Melanie, Aliu, Zehram, Omer etc. 

Media și efectul ei 

        Dincolo de efectele negative pe care mass media le are, există totuși și un efect bun pe care îl poate avea dacă știm cum să folosim acest instrument pentru a răspândi mesajul evangheliei. Adriana este o albaneză din Diber (un oraș situat la 135 km de Skopje). De aproape un an, a început să urmărească un canal TV în limba spaniolă. Ea  a înțeles mesajul evangheliei și s-a întors la Domnul. Alături de echipă am mers și ne-am rugat pentru ea și am confirmat faptul că Dumnezeu  întreadevăr face o lucrare în viața ei. Are mari împotriviri din partea familiei și își dorește în viitorul apropiat să se boteze. Vă rugăm să faceți o rugăciune și pentru ea. 

Proiectul jezusMesia.com, continuă și ne bucurăm să avem alături de noi  în acest proiect. și o albaneză din Kosovo. Ne rugăm de asemenea și pentru resurse financiare care să susțină dezvoltarea acestei lucrări. 

Evenimente 

În luna Martie am avut 2 evenimente evanghelistice. Pe 8 Martie, Debora alături de Rina au invitat o misionară albaneză care să vină să vorbească femeilor albaneze din Skopje despre modul în care ea s-a întors la Domnul. Centrul a fost plin iar atmosfera a fost una însoțită de har și bucurie.
Pe 28 Martie, am avut un eveniment evanghelistic pentru refugiați și albanezi. Ne-am bucurat să vedem că o familie de arabi din Irak și-au deschis inima și au venit pentru prima oară în viețile lor la un serviciu de biserică. De asemenea Artan, un albanez pe care îl evanghelizez de o perioadă de timp a venit și el la program. Cei prezenți au fost atinși de harul lui Dumnezeu iar familia de arabi au pus multe întrebări și și-au dorit să cunoască mai mult despre mesajul evangheliei.

Motive de rugăciune
-fiecare serviciu divin să fie însoțit de putere și har iar inimile celor prezenți să fie schimbate.
-pentru albanezii cu care suntem în contact și pe care îi evanghelizăm (Artan, Emra, Feredin, Bina, etc)
-Dumnezeu să atingă inima refugiaților care doresc să cunoască mai îndeaproape mesajul Evangheliei
-călăuzire divină în viitorul apropiat în deciziile ce țin de implicarea noastră în Skopje. 

Pentru donatii:

Fundația APME – Cont bancar deschis la Banca Transilvania

RON: RO20 BTRL RONC RT00 G897 1802

EUR: RO32 BTRL EURC RT00 G897 1801

MENTIONATI PENTRU FAMILIA TANASESCU

Confirmati donatia pe Ionut.debora.tanasescu@gmail.com

Genesis este organizatia partenera în lucrarea de misiune din USA.

MENTIONATI LA DONATIE -FAMILIA TANASESCU, MACEDONIA

VA MULTUMIM!

Citiți scrisoare de informare aici.

Scroll to Top