Raport de misiune din Madagascar – Denisa Moldovan

Stimați parteneri ai misiunii Genesis,

Avem bucuria să va prezentăm un raport de misiune a unei tinere chemată de Dumnezeu în lucrarea misionară, o tânără cu o chemare specială de a sluji celor din Madagascar.

În una din vizitele mele în România, la Centru de Studii Trans Culturale am avut ocazia să întâlnesc această tânăra cu numele Denisa Moldovan. Era îngrijorată de neliniștea ce o aveau părinții ei privind dedicarea ei în câmpul de misiune. În cadrul unui scurt interviu avut cu ea am înțeles cât de îngrijorați sunt cei doi părinți ai ei. Am întrebat-o din ce parte a țării vine? Am fost șocat să aflu că vine din același oraș de unde îmi trag și eu obârșia, orașul Arad. I-am spus că în câteva zile voi fi la biserica Betania din Arad și că mi-ar place să-i întâlnesc. Mi-a mulțumit și eu i-am promis că voi face tot posibilul să-i întâlnesc și să pot stă de vorba cu ei. Dumnezeu mi-a dat harul să-i pot întâlni la terminarea serviciului divin. Doi părinți cu ochii înlăcrimați și pe față cărora se vedea îngrijorarea.

I-am întrebat: „Dragi mei, de ce sunteți așa de triști?”

Răspunsul lor a fost: „Frate e fiica noastră și am crescut-o cu atâta grijă și acum ne lasă și e gata să plece până la capătul lumii.”

Le-am mărturisit că îi înțeleg pentru că același lucru am făcut și eu.

I-am întrebat dacă știu că Dumnezeu a avut doar un fiu și acela a lăsat gloria Cerului și a venit că misionar aici la noi în lumea această unde oamenii mor în păcatele lor?

Au înțeles mesajul promițând că nu vor mai fi triști pentru acest gest nobil al Denisei. Ne-am despărțit spunându-mi că au înțeles mesajul și inimile lor se vor liniști.

Astăzi acești doi părinți sunt fericiți de slujirea ce o face Denisa. Aș dori să va luați puțin timp să citiți raportul ei misionar. Oare vom înțelege mesajul ei? Vă chemăm să fiți alături de ea la lucrarea pe care o face ea acolo. Dacă cei din Madagascar trăiesc atât de greu, oare cum trăiește Denisa?

Rugăciunile dumneavoastră sunt apreciate cât și suportul financiar.

O întrebare la care vă chemăm să medităm:

„Oare dacă nu ar fi fost misionarismul, unde am fi fost noi astăzi?”

Știați că fiecare inimă  fără Hristos este un câmp de misiune și că fiecare inimă cu Hristos este una misionară? Dacă ne-am duce doar pentru un scurt timp să trăim printre misionari, i-am înțelege mai bine și am avea o mai mare compasiune pentru ei.

Orice ajutor financiar poate fi trimis pe adresa misiunii:
Genesis Mission

1713 W. Sunnyside Ave. 

Chicago, IL 60614

La memo vă rugăm specificați numele ei DENISA MOLDOVA.

Cu toată considerația

Rev. Ilie U. Tomuța


Citește online scrisoarea de informare

Scroll to Top