Donald Trump: „Creștinii aduc slavă că Fiul lui Dumnezeu a venit pe lume pentru a salva umanitatea”

Dumnezeu a socat lumea cu un copil, nu cu o catastrofa. 


De când ne trezim, ne luptăm cu o serie de minciuni care ne umplu mințile. Cumparam tot ce se vinde pe piata, le luam de bune si apoi le traim in viata de fiecare zi. Traim falsul in urma esecurilor ce vin una dupa alta. Alegem ceea ce ne place, acceptand in viata noastra cele mai dezgustatoare mituri. 
Nicolae Iorga spunea ca: “Miturile sunt fata de crestinism ceea ce poezia este fata de adevar, masti ridicole sub care se ascunde pasiunea de a trai.”                                                                                                                        Numai realizam ca ceea ce credem determina cum ne comportam si amandoua impreuna determina ce devenim. Dwaight L. Moody descrie trei feluri de credinta: 

  • Credinta care se chinuieste, care se poate asemana cu um om care se zbate in valurile furtunii; 
  • Credinta care se apuca, asemanatoare cu naufragiatul care, inotand, a ajuns sa se apuce cu o mana de marginea barcii, 
  • Credinta linistita, care se aseamana cu cel care s-a urcat deja in barca, s-a odihnit putin si acum este gata sa dea o mana de ajutor pentru salvarea altora.

Cand Evanghelistul Billy Graham a fost intrebat “Care este cea mai mare minune a lumii? Raspunsul lui a fost: “Nicidecum ca omul a ajuns sa puna piciorul pe luna ci faptul ca Dumnezeu s-a facut Trup si a locuit printre noi plin de har si de ADEVAR. Binele unei tari, intodeauna a depins mult de cei ce stau in fruntea poporului.
Noi cei din America, suntem datori sa multumim lui Dumnezeu pentru cei ce stau la carma acestei tari, oameni pentru care credinta crestina nu este un mit ci o realitate.
Razboiul impotriva acestor conducatori este tot mai puternic. Ei au devenit inamicul pricipal in care diavolul vrea sa tinteasca mereu. Pentru o tara precum America, este o mare binecuvantare ca Presedintele sa spuna: “Crestinii aduc slava ca Fiul lui Dumnezeu a venit pe lume pentru a salva umanitatea”. Este de datoria noastra ca si crestini sa ne rugam pentru asemenea conducatori si in acelas timp sa dam slava lui Dumnezeu pentru ei. Se merita sa traim zilnic marea minune ca Dumnezeu S-a facut copil ca noi sa devenim mostenitori ai vietii vesnice. Rev. Ilie U. Tomuta

Președintele Trump a aprins joi instalația de lumini ce decorează bradul de Crăciun din Washington și a transmis urări celor prezenți. Ceremonia a fost organizată în parcul aflat între Casa Albă și Monumentul Washington. Donald Trump a rostit un discurs scurt vorbind despre nașterea lui Hristos și crucea Sa. „În 1923, președintele Calvin Coolidge a aprins primul brad național de Crăciun. Mai târziu, în acea noapte, centrele comunitare afro-americane au organizat o slujbă în aer liber, în timpul căreia Monumentul Washington a fost luminat cu o frumoasă cruce, ca o amintire puternică a sensului Crăciunului”, a spus președintele american. „În urmă cu mai bine de două mii de ani, o stea strălucitoare a apărut la Răsărit. Magii au venit de departe și au ajuns la Steaua sub care au găsit Sfânta Familie, în Betleem… După cum ne spune Biblia, când magii au intrat, L-au văzut pe pruncul Iisus cu Maria, mama Sa, au îngenunchat și I s-au închinat Lui” , a continuat Trump. Președintele american a depășit orice normă de cenzură corect politică subliniind: „Creștinii aduc slavă că Fiul lui Dumnezeu a venit pe lume pentru a salva umanitatea. Iisus Hristos ne inspiră să ne iubim unii pe alții, cu inimi pline de generozitate și har. De Crăciun ne amintim de acest adevăr etern: fiecare persoană este un copil iubit al lui Dumnezeu. Ca o națiune recunoscătoare, lăudăm bucuria familiei, binecuvântările libertății și minunea Crăciunului. În numele Melaniei și al întregii noastre familii, vă dorim Crăciun fericit și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”. Sursa: Tribuna Românească

Scroll to Top