Raport misionar Monica Murgu, Albania

Există două căi de a răspândi lumina: să fii tu izvorul ei sau să fii obiectul care o reflectă.

Vremurile pe care le trăim nu sunt ușoare și mai cu seamă pentru cei ce sau hotărât cu toată inima în a câștiga suflete pentru Isus Hristos.

S-ar putea ca uneori oamenii să se îndoiască de ceea ce spunem, dar vor fi convinși de ceea ce facem în calitate de creștini.

Este adevărat că există și „creștini” care sunt ca râurile arctice: înghețate la gură.

Nu așa sunt însă misionarii plecați să ducă mesajul „salvării prin Isus Hristos” până la marginile lumii. Printre misionari pe care i-am întâlnit la retreatul din Bulgaria în 2016 este și tânăra Monica Murgu, o tânără cu o sensibilitate deosebită la ceea ce Duhul lui Dumnezeu vrea să-i comunice pentru câștigarea de suflete pentru Împărăția lui Dumnezeu. Pasiunea și eforturile ei dovedesc chemarea specială de a-L prezenta pe Isus Hristos ca singurul Mântuitor. Pentru a o cunoaște mai bine, vă încurajăm citiți rapoartele ei pe care vrem să vi le prezentăm pe site-ul misiunii Genesis.

PARTENERI

Vă chemăm să fiți parteneri cu ea prin rugăciune sau chiar suport material. Dumnezeu nu uită niciodată în să răsplătească pe cei ce aleg să fie părtași la lărgirea Împărăției Lui.

Împreună cu ea vă mulțumim!

Cu toată considerația,

Rev. Ilie U. Tomuța 

Vă invităm să citiți raportul misionar al Monicăi Murgu.

Scroll to Top