Orfelinatul „Bread of Life”

Mulți copii vin la noi prin intervenția asistenților sociali guvernamentali care nu au altă soluție bună pentru copiii care trăiesc fără o locuință sigură și stabilă. Acesta este chiar tipul de casă pe care o oferim într-un mediu creștin. Noi avem scopul să salvăm, să adăpostim, să hrănim și să ridicăm copiii ca să-L urmeze pe Isus Hristos prin viața lor.

Programul Centrului de hrănire: Programul a început acum 8 ani, cu trei centre mici și câțiva copii săraci care au primit mese în numele lui Isus. Astăzi „Bread of Life” livrează la zeci de centre situate în sate sărace din România. Bisericile locale lucrează cu noi pentru a opera centrele și pentru a distribui sprijinul oferit de susținătorii noștri. Cu fiecare masă, copiii nu primesc numai mâncare pentru trupul lor, ci aud și Vestea bună despre Isus. Ajutorarea în cadrul acestui program ne permite să ajungem la mai mulți copii. Totuși, gândul că există încă mulți copii în satele sărace care sunt înfometați, murdari și neglijați este dureros.

Programul de tranziție a tinerilor: tinerii care sunt aproape gata să părăsească Orfelinatul sau unul dintre programele noastre de hrănire devin o parte din programul nostru de transfer. Acest program este foarte eficient și aproape de inima noastră. Credem în hrănirea trupului, a minții și a sufletelor copiilor pe care îi salvăm. Susținem și mentorăm acești adolescenți în timp ce își continuă educația și formarea profesională. Cu locuința, mâncarea și alte lucruri esențiale oferite de susținătorii noștri, această perioadă de tranziție le permite să reușească și să devină adulți independenți care trăiesc pentru Hristos.

Coordonator Alin Panican

Scroll to Top
Scroll to Top