Pastor de la Biserica lui Dumnezeu (Church of God), Asasinat in Guatemala

Slujitorii lui Dumnezeu sunt vanati din toate partile. Domnul sa-i intareasca sa-si faca lucrarea si sa-si termine alergarea cu bine!
Juan Saturnino Guachiac, Pastor Penticostal de la Biserica lui Dumnezeu (Church of God), Asasinat în Guatemala!
 Traducere Agnus Dei Sursa Tim Hill, Director Misiune Mondiala a Bisericilor lui Dumnezeu (Church of God)

 Pastor de la Biserica lui Dumnezeu (Church of God),  Asasinat în Guatemala
Directorul de Teritoriu de la 
Biserica lui Dumnezeu peste America Latina, David Ramirez, a primit un raport de la Dr. Otoniel Collins, supravegheatorul  Bisericii lui Dumnezeu peste America Centrala, cu privire la moartea tragică a unui pastor proeminent în Guatemala.

Potrivit lui Collins, pastorul Juan Saturnino Guachiac a fost asasinat la data de 16 martie, în regiunea de sud-vest a Guatemalei. El a pastorit o biserica si a plantat alte doua biserici noi. El a fost, de asemenea, supraveghetorul celor 26 de biserici si numeroase misiuni ale regiunii Quiché. Collins l-a numit „liderul cel mai proeminent al regiunii Quiché.” El iubea poporul si visa la promovarea dezvoltarii lui.

Saturnino a condus, de asemenea, un proiect de educație în regiune.

„A fost un lider remarcabil”, a declarat Collins. „L-am susținut  pentru o conducere si mai mare, dar violenta l-a luat de la noi. Ne simtim neputinciosi si vulnerabili in fata violentei de neoprit, care a pus stapanire pe tara noastra. Prepararea unui lider cum ar fi Saturnino dureaza cel putin zece ani, dar asasinii lasi i-au încheiat viata … speram ca aceasta crima nu va merge nepedepsita. „

Fratele Guachiac a fost un vaduv care este supravietuit de patru copii adulti.

Biserica lui Dumnezeu ofera cele mai profunde condoleanate familiei pastorului Juan Saturnino Guachiac. In cuvintele Episcopului Collins, „Noi spunem adio de la unul dintre cei mai distinsi pastori etnici din Guatemala.”

Va rugam sa va alaturati Misiunii Mondiale ale Bisericii lui Dumnezeu, in rugaciune pentru familia Guachiac, pentru acea regiune si pentru bisericile de acolo.

Articol preluat de la agnus dei – english + romanian blog

Scroll to Top