TPH 2015 – Mesaj de multumire

Dragii nostri sponsori si colaboratori,

Va multumim tuturor celor care au participat alaturi de noi ca acest proiect sa fie posibil. Sunt multe persoane in spatele scenei care s-au rugat, au daruit, sau pur si simplu au slujit cu inima deschisa.

Multumim Misiunii Genesis pentru ca au fost alaturi de noi prin suportul moral si spiritual. Simtim ca suntem mai bogati pentru ca va avem alaturi de noi pe drumul slujirii crestine. Este încurajator sa putem sa va impartasim victoriile noastre, dar si incercarile, si desigur sa ne putem ruga unii pentru altii. Suntem siguri ca vor fi multe ocazii in anii urmatori in care vom flutura steagul de biruinta impreuna.

Va multumim pentru ca ati participat la bucuria de Craciun a copiilor de la TPH. Acestia au primit un cadou de care s-au putut bucura. Ceea ce acesti copii au primit e mai mult decat un cadou, este un semn de iubire din partea lui Dumnezeu pentru ei, iar pentru noi este o confirmare ca Dumnezeu este cu noi. Va multumim ca ne-ati ajutat sa le aducem aceasta bucurie.

Am fost coplesit atunci cand un parinte a venit si mi-a spus ca îi multumeste lui Dumnezeu pentru TPH, ca se simte privilegiat sa aiba copii in acest program si ca nu isi poate imagina cum poate primi atat de multe lucruri in mod gratuit. Noi care cunoastem Harul lui Dumnezeu, stim ce inseamna asta. Nu stim cum sa exprimam sentimentele de incantare pe care le-am cules de pe chipurile acestor copii si parinti, si mai ales cum sa le transmitem mai departe, insa speram sa puteti gusta din bucuria pe care noi am primit-o. Este si bucuria voastra.

Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca.

Va dorim pentru anul 2016: Dumnezeu sa va surprinda cu bunatatea Lui, sa faca sa va bucurati de roadele muncii voastre si sa va calauzeasca pas cu pas în lucrurile noi pe care le asteptati de mult timp.

Anul 2016 sa fie anul unor mari impliniri si a unor raspunsuri la rugaciune care au fost asteptate de foarte mult timp.

Cu multa pretuire, Corina si Valentin Dedu

TPH

 

Scroll to Top