Proiecte marete sustinute de oameni generosi

UnknownLuna Noiembrie este considerata luna recunostiintei, un timp in care cei ce se considera binecuvantati isi exprima gratitudinea fata de Dumnezeu si semeni.
Comunitatea penticostala romana din Chicago, a ales sa isi exprime gratitudinea prin organizarea unei cine de gala pentru beneficiul Institului Teologic Penticostal din Bucuresti in seara zilei de Sambata, Noiembrie 7, 2015. Aceasta institutie de invatamant teologic superior a fost fondata in anul 1976 de catre pastorul Trandafir Sandru, care a avut o viziune de pregatire teologica si practica a slujitorilor penticostali din Romania. Dupa aproape 40 de ani de activitate, ITP se poate lauda cu o pleiada de pastori proeminenti si lideri penticostali care au absolvit cursurile sale. Dupa 40 de ani de activitate, ITP a intrat intr-o noua faza de dezvoltare.
Pe plan academic, Institutul Teologic Penticostal a inceput din acest an sa ofere un program de masterat. Pe plan administrativ, odata cu preluarea rectoratului de care pastor Dr. Ioan Brie, s-a relansat si extins proiectul de dezvoltare a campusului din Bucuresti, cu noi facilitati care vor face procesul educational mult mai eficient.
Comunitate romana din Chicago in cooperare cu Misiunea Genesis si Sola Scriptura College & Seminary, a organizat aceasta masa pentru a oferi sprijin spiritual si financiar noului proiect de dezvoltare ITP.
Biserica Philadelphia a fost gazda acestui eveniment. 2013-06-18
Ca de obicei, sala de partasie a fost decorata cu gust, iar echipa de la bucatarie a pregatit o masa delicioasa.  Au participat 150 de persoane din toate bisericile din Chicago. A fost o ambianta placuta, un spirit de unitate  special si o partasie deosebita. Din partea ITP a participat ca oaspete special, Dr. Ioan Brie, rectorul scolii, care a prezentat un video despre noul proiect si o scurta prezentare a nevoilor.
Cei prezenti au fost extrem de generosi, daruind in aceasta seara suma de 51,000 de dolari pentru ITP.
itb IMG_0366

Cu ocazia acestui eveniment s-a creat un protocol intre ITPB si Misiunea Genesis din Chicago, protocolul fiind semnat din partea ITP de Dr. Brie, iar din partea Misiunii Genesis de catre pastorul Florin Cimpean si Rev. Ilie Utu Tomuta, presedinte si respectiv director al organizatiei. In urma acestui protocol, Misiunea Genesis va colecta toate fondurile pentru ITP in SUA si le va transmite scolii in Romania.

IMG_0379
 Multumim tuturor celor ce sau implicat in acest proiect, precum si bisericilor si pastorilor: Biserica Betania (pastor Luigi Mitoi), Biserica Elim (pastor Cristian Ionescu), Biserica Emanuel (Avram Bogojel, responsabil proiect), Biserica Ghetsimani (pastor Costica Hrisca), Biserica Golgotha (pastor Iulian Costea) si Biserica Philadelphia (pastor Florin T. Cimpean). Multumim de asemenea fratilor Ilie Tomuta, director Genesis Mission, si John Berzava, rector Sola Scriptura College & Seminary pentru implicare si coordonare. Slava Domnului pentru un astfel de eveniment.
itp
 Mai jos va prezentam cateva imagini ale proiectului de dezvoltare al Institului Teologic Penticostal din Bucuresti

 

ITP proiect

Pastor Florin Cimpean
Philadelphia Romanian Church
Scroll to Top