Update Familia Pungilă – România

Pace fraților!                                                                                                                                    

Ne cerem iertare că în ultimul timp nu am mai scris nimic despre noi și lucrarea de aici, dar dorim să vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră și rugăciunile pe care le faceți pentru noi, care sunt o mare binecuvântare! Mulțumim Domnului că și în această perioadă am putut să ne implicăm în viețile oamenilor din zona noastră. În localitatea Nicolae Bălcescu ne-am bucurat că în luna ianuarie o femeie și-a mărturisit credința în apa botezului și a fost un prilej de sărbătoare și bucurie pentru întreaga Biserică.

De asemenea, în localitatea Nicolae Bălcescu continuăm lucrarea cu copiii și adolescenții. Am organizat, cu ajutorul Domnului, întâlnirea de tineret zonală, ne rugăm pentru cei care au auzit Cuvântul să ia o hotărâre pentru Domnul.

Alături de noi a fost un frate misionar care a vestit Evanghelia. Tinerii au fost încurajați din textul cu întâlnirea tânărului bogat cu Domnul Isus să se apropie de Domnul și să renunțe la lume.

În localitatea Peceneaga continuăm să mergem regulat duminica unde vin în jur de 10-15 oameni să asculte Cuvântul. Ne rugăm pentru cei care ascultă să ia o hotărâre și să-L urmeze pe Domnul.

De asemenea, la Chilia Veche ne strângem regulat cu grupul de părtășie de acolo. Barca este o mare binecuvântare pentru lucrarea de aici din Delta. Îi mulțumim Domnului că a îngăduit să o putem cumpăra. În luna martie am organizat programe speciale pentru surori atât la Chilia, cât și în Tulcea și în Nicolae Bălcescu.

Continuăm să ne implicăm și în lucrarea de ajutorare a fraților aflați în nevoie. În localitatea Nisipari din județul Constanța am izolat o casă a unei mame singure cu 4 copii și am făcut și un gard. Sora de acolo se descurcă foarte greu, unul dintre copii este cu probleme. Mulțumim Domnului că a pregătit resursele necesare ca să o putem ajuta.

De asemenea, în localitatea Chilia Veche am forat o fântână la o bătrână de la marginea satului care nu avea apă. Ne rugăm pentru ea ca să-L cunoască pe Domnul și să vadă bunătatea Lui care ne îndeamnă la pocăință.

Ne bucurăm că am putut să ne implicăm și cu alimente acolo unde a fost nevoie și am împărtășit și Evanghelia cu cei care le-au primit.

Continuăm să mergem și la Sulina. Avem acolo două familii pe care le vizităm: familia domnului Paul și familia domnului Ion care sunt deschise la Evanghelie. Ne rugăm ca Domnul să pregătească un teren ca să putem face un centru de misiune pentru Delta Dunării.

Dorim să vă mulțumim foarte mult pentru susținerea și rugăciunile dumneavoastră!! Domnul să vă răsplătească toată jertfa dumneavoastră pentru lucrarea Lui!

Cu prețuire,
Familia Pungilă: Mihai, Magda, Emanuel, Abiel și Elias

Susține proiectele de misiune prin dărnicia ta

wire transfer
Bank Name: Bank of America
Routing number: 081904808
Account number: 002913835506
Account name: Genesis Mission
Address: 1713 w Sunnyside ave Chicago, IL, 60640

online banking
Account Name – Philadelphia Romanian Church of God
Address – 1713 w Sunnyside ave Chicago, IL, 60640
La detalii scrieți: Pentru Genesis Mission

prin cec bancar
Puteți trimite un CEC prin poștă la adresa:
Philadelphia Church, 1713 W. Sunnyside, Chicago, Il. 60640.
Pe cec scrieți „GENESIS MISSION”, iar la notă treceți proiectul pentru care sunt destinați banii.

Scroll to Top
Scroll to Top