Mântuirea în Hristos pentru musulmani

“Dar in zilele de apoi voi aduce inapoi pe prinsii de razboi ai Elamului, zice Domnul.” (Ieremia 49:39)

Pace dragi frați și surori,

va salutam cu drag din Thessaloniki.

Multumim pentru rugaciunile aduse inaintea lui Dumnezeu pentru cauzele pe care le aminteam in scrisoarea trecuta.

Va prezentam acum din transformarea pe care Domnul a facut-o in Amir (nume schimbat) in ultima perioada.

Amir a ajuns din Iran spre Europa cu cativa ani in urma, cu dorinta de a-si constri o viata mai buna si mai stabila decat a avut-o acasa. L-a cunoscut pe Domnul dupa ce a plecat din tara natala. Grecia spera sa fie doar o statie scurta pe traseul sau spre vestul Europei. Dar lucrurile nu au iesit asa cum isi facuse planul. Cazul sau de refugiere i-a fost respins de multe ori in decursul catorva ani. Noi il cunoastem de 2 ani iar Fakhrodin a fost intr-o relatie de ucenicizare cu el de cand am ajuns in Grecia. Cresterea lui in credinta era greoaie. Era o presiune mare pe care o traia in asteptarea acceptarii cazului la UN dar mai ales respingerile pe care le primea de fiecare data. Intre timp a mai incercat sa fuga din Grecia spre vest dar politia l-a trimis inapoi. Descurajarea era din ce in ce mai mare si il ducea in depresie tot mai adanca.

Odata cu ultima respingere a cazului a ajuns pe muchie de cutit. Trebuia sa se intoarca in tara natala sau sa incerce sa plece iar spre alta tara.

De curand, cu ultimele resurse, a ales cea mai riscanta optiune, sa treaca toate granitele din Grecia spre Germania pe jos. Drumul a durat vreo 18 zile. Pe unde ajungea ne suna sa ne zica daca este bine sau nu si sa ne rugam pentru el.

A ajuns cu bine la destinatie. Tot drumul s-a agatat de Domnul cum nu a mai facut-o inainte. Nadejdea lui a inceput sa creasca si a inteles ca principiul de capatai al vietii sale trebuie sa fie cautarea mai intai a Imparatiei Cerurilor. Asa ca s-a apucat serios de citit Biblia si de rugaciune. Domnul l-a atins intr-un mod special la una dintre intalnirile de ucenicizare pe internet pe care le avem cu el. Multe legaturi care il oprimau au cazut la timpul rugaciune dar iar dupa sfarsitul intalnirii, Domnul si-a continuat lucrarea mareata.

Inainte ca eliberarea sa se produca ne marturisea ca nu putea sa priceapa prea adanc lucrurile spirituale, nu se putea concentra multa vreme la Cuvantul Domnului, repede isi pierdea interesul. Acum dorinta lui dupa cuvantul Bibliei a crescut, are dorinta de cunoastere a lucrurilor Domnului, evanghelizeaza pe toti in jurul sau si ii pasa mai mult de greutatile altora.

A gasit sa mearga intr-o biserica internationala, la o oarecare distanta de orasul unde se afla azilul de refugiati, dar continua sa participe la intalnirile de pe internet pe care le tinem pentru pregatirea slujitorilor din interiorul Ir@nului.

Va rugam sa mijlociti impreuna cu noi pentru Amir si motivele sale de rugaciune:

  • Domnul sa il ajute sa creasca in credinta,
  • Stabilitate in viata lui Amir
  • Ceva membrii ai familiei sale din Ir@n, carora le-a vestit Evanghelia cat si iranienilor din azilul de refugiati unde se afla, sa ajunga la cunoasterea lui Hristos.

Va multumim si apreciem sustinerea ce ne-o aratati in misiunea pe care Domnul ne-a incredintat-o!

Pentru sustinere financiara, donatiile pot fi facute in conturile APME. La fiecare donatie va rugam specificati “ pentru familia Shafaati”.

Susține proiectele de misiune prin dărnicia ta

wire transfer
Bank Name: Bank of America
Routing number: 081904808
Account number: 002913835506
Account name: Genesis Mission
Address: 1713 w Sunnyside ave Chicago, IL, 60640

online banking
Account Name – Philadelphia Romanian Church of God
Address – 1713 w Sunnyside ave Chicago, IL, 60640
La detalii scrieți: Pentru Genesis Mission

prin cec bancar
Puteți trimite un CEC prin poștă la adresa:
Philadelphia Church, 1713 W. Sunnyside, Chicago, Il. 60640.
Pe cec scrieți „GENESIS MISSION”, iar la notă treceți proiectul pentru care sunt destinați banii.

Scroll to Top
Scroll to Top