Inapoi in Thessaloniki

MANTUIREA IN HRISTOS PENTRU MUSULMANI

“Dar in zilele de apoi voi aduce inapoi pe prinsii de razboi ai Elamului, zice Domnul.” (Ieremia 49:39)

Pace dragi frați și surori,

am revenit in Thessaloniki dupa 6 saptamani petrecute in Romania.

Domnul ne-a facut harul sa petrecem timp pretios cu familia dar si cu familia largita a lui Hristos. Ne-am bucurat sa putem vizita biserici partenere mai de demult sau mai de curand. Am fost binecuvantati sa intalnim frati si surori pentru prima data sau ca dupa ani de zile sa reintalnim frati si surori in Domnul care au fost mereu aproape de inima noastra. Pe unii i-am intalnit dupa 6 ani, pe altii dupa 8 ani iar bucuria inchinarii impreuna ramane de nepretuit.

Va multumim tuturor pentru dragostea aratata, pentru buna primire pe care ne-ati facut-o si pentru generozitatea aratata. Va pretuim si suntem recunoscatori Domnului pentru fiecare dintre dumneavoastra. Desi drumurile au fost lungi (am stabatut in cele cateva saptamani 7522 km) si uneori obositoare, totusi inimile noastre au fost de fiecare data umplute de bucurie si duhul nostru reimprospatat.

Acum suntem inapoi in Grecia si ne rugam sa ne arate Domnnul care sunt planurile Sale pentru noul an de lucrare. Situatia refugiatilor in aceasta tara este in continua transformare, politicile tarii s-au tot schimbat, daca in urma cu 2 ani organizatiile guvernamentale si non guvernamentale puteau sa inchirieze case in oras pentru refugiati, in ultima perioada s-a lucrat intens ca acestia sa fie scosi din orase si relocati in tabere de refugiati aflate la distante cat mai mari de orase. Taberele de refugiati s-au securizat cat mai mult. Anul trecut au retras dreptul vizitatorilor de a intra in tabere, ramanand doar cateva organizatii cu autorizatie speciala sa poata intra in interiorul taberelor. Anul acesta le-a fost retras si acestora dreptul de a mai intra in tabere. Dar partea interesanta este ca si aplicarea acestor politici depinde mult de conducerea fiecarei tabere in parte.

De asemenea numarul refugiatilor este fluctuant. Daca anul anul trecut erau 25 de participanti, plus 7-10 copii, la inalnirile noastre acum mai mult de 20 au plecat in Germania si Franta.

Dar in ultimele luni s-a dublat numarul refugiatilor intrati in tara venind pe mare. Daca in aceeasi perioada a anului 2022 sosisera pe mare 5216 persoane, anul acesta pana la 13 August au intrat in tara 10790 de refugiati.

Noi ne rugam ca Domnul sa ne deschida calea sa putem intra in contact cu persoanele pregatite de El sa auda Evanghelia.

De aceea, va rugam sa mijlociti impreuna cu noi pentru urmatoarele motive:

  • Calauzire in abordarea noii situatii de lucrare
  • Formarea unei echipe
  • Proiectele pe care continuam sa le dezvoltam, de ucenicizare si formare de lideri pentru biserica din interiorul lr@nului.

Va multumim si apreciem sustinerea ce ne-o aratati in misiunea pe care Domnul ne-a incredintat-o!

Pentru sustinere financiara, donatiile pot fi facute in conturile APME. La fiecare donatie va rugam specificati “ pentru familia Shafaati”.

Susține proiectele de misiune prin dărnicia ta

wire transfer
Bank Name: Bank of America
Routing number: 081904808
Account number: 002913835506
Account name: Genesis Mission
Address: 1713 w Sunnyside ave Chicago, IL, 60640

online banking
Account Name – Philadelphia Romanian Church of God
Address – 1713 w Sunnyside ave Chicago, IL, 60640
La detalii scrieți: Pentru Genesis Mission

prin cec bancar
Puteți trimite un CEC prin poștă la adresa:
Philadelphia Church, 1713 W. Sunnyside, Chicago, Il. 60640.
Pe cec scrieți „GENESIS MISSION”, iar la notă treceți proiectul pentru care sunt destinați banii.

Scroll to Top
Scroll to Top