Biserica Penticostala Flacăra Speranței din Constanța

Ne primiți cu vești bune?

Vă amintim că în urmă cu aproximativ un an de zile am găsit un loc nou pentru întâlnirile bisericii și împreună cu echipa de lideri am luat decizia de a face un pas prin credință și să demarăm procedurile de a-l cumpăra. Am știut că Domnul ne îndrumă către acest loc și pe tot parcursul acestei „călătorii” am avut pace. Asta nu înseamnă că nu a fost o perioadă intensă și istovitoare. Am știut că trebuie să ne încredem în Dumnezeu și că de la El ne va veni biruința, însă nu am stat pasivi. Ne-am rugat și am postit cu întreaga comunitate a bisericii noastre. În urma acestei perioade fiecare membru sau familie a bisericii a făcut o promisiune prin credință înaintea Domnului și s-a angajat ca până la finalul perioadei de plată, să ofere o sumă de bani. Deși suntem o biserică mică, la început de drum, promisiunile celor din biserica au fost peste așteptările noastre. Slujitorii bisericii au călătorit în diverse părți ale țării, dar și peste hotare, și au prezentat lucrarea noastră și proiectul de achiziționare. Au vizitat multe biserici, s-au întâlnit cu multe persoane. Au dat multe telefoane, au trimis multe e-mailuri și foi de informare. Și după tot acest efort, îi mulțumim lui Dumnezeu că putem să vă dăm vești bune.

Dragilor, vrem să va anunțăm că am reușit să strângem cei 270.000 euro. De asemenea, am încheiat și contractul de vânzare-cumpărare. Slăvit să fie Domnul!

Dupa semnarea contractului de Vanzare-Cumparare

De asemenea vrem să vă mulțumim și dumneavoastră pentru orice efort pe care l-ați depus în reușita acestui demers. Sunt eforturi pe care le cunoaștem, dar suntem convinși că de multe nu știm nimic, însă ne bazăm pe Dumnezeu și știm că El vă va binecuvânta și vă va răsplăti.

Ceea ce am experimentat noi prin achiziționarea acestui spațiu, este un MIRACOL și nu avem cuvinte să-I mulțumim Domnului că ni l-a dăruit. Este o reconfirmare că suntem în planul Lui și că are lucrări mari de făcut, prin noi, în zona de nord a orașului Constanța.

Motive de rugăciune:

  • Avem de returnat un împrumut de 35.000 euro, pe care l-am primit pentru achitarea spațiului bisericii. Rugați-vă Domnului ca în următorul an să scăpăm de această datorie!
  • Sunt multe incertitudini cu privire la situația refugiaților ucraineni, după ce s-a anunțat încheierea programului 50-20. Activitatea centrului pe care l-am deschis în urmă cu un an de zile continuă, însă nu vă ascundem faptul că întâmpinăm greutăți în a cumpăra săptămânal alimente de bază pentru a le oferi și acest sprijin, pe lângă Cuvântul lui Dumnezeu. Rugați-vă pentru fondurile necesare acoperirii acestor cheltuieli (minim 10.000 lei/săptămână)!
  • Avem în plan mai multe proiecte de evangheliare care îi vizează pe tineri și familiile din afara bisericii. Rugați-vă ca impactul lor să fie unul mare și ca roadele să nu întârzie să apară!
  • Ne dorim ca echipa de slujtori a bisericii să se mărească. Plantarea unei biserici de la zero nu este un lucru ușor, mai ales în această parte de țară. Rugați-vă ca Domnul să trimită în biserica noastră, oameni cu daruri în direcția evanghelizării, lucrării cu tinerii și copiii, dar și pe plan muzical!

Vă mulțumim că ne sunteți aproape și că nu obosiți în facerea de bine! Cuvintele dumneavoastră de încurajare, rugăciunile, donațiile, slujirea directă în proiectele noastre, au fost și vor rămâne o mare binecuvântare pentru a transforma visul lui Dumnezeu, cu privire la zona aceasta, în realitate.

În cazul în care doriți să sprijiniți financiar lucrarea bisericii noastre, aveți următoarele opțiuni:

Prin transfer bancar:

Denumirea instituției:

Biserica Penticostala Flacăra Speranței

Cod fiscal: 38126333

Adresa sediului:

Str. Cișmelei, nr. 22, Constanța 900511, Jud. Constanța

E-mail: flacarasperantei1@gmail.com

Mobile: +4 (074) 117 7413

Conturi Banca Transilvania:

IBAN LEI:

RO04BTRLRONCRT0645957602

IBAN EURO:

RO78BTRLEURCRT0645957601

IBAN USD:

RO82BTRLUSDCRT0645957601

Swift code: BTRLRO22

Donațiile din Statele Unite pot fi trimise prin următoarele organizații:

Bless Ministry

CEC-urile le puteți trimite la adresa:

PO Box 653

Hiram, GA 30141 Tel. (404) 694-4255

*menționând Biserica Flacăra Speranței, din Constanța.

Sau transfer prin Zelle, folosind adresa de e-mail betleemdonation@gmail.com, cu mențiunea Biserica Flacăra Speranței

Genesis Mission:

Pentru cei din Statele Unite care sunteti obișnuiți să trimiteți donații prin Misiunea Genesis din Chicago:

1713 W. Sunnyside Ave.

Chicago, IL 60640

Tel. (773) 575-8223

Scroll to Top
Scroll to Top