Revista Genesis #49 – noiembrie 2022

Dragi prieteni ai Misiunii Genesis și ai slujirii misionare de peste tot din lume,

Vă aducem la cunoștință un nou număr al Revistei Genesis. În cadrul acestui număr am dorit să marcăm centenarul penticostal și să subliniem rolul pe care Duhul Sfânt îl are în misiunea mondială.

Vă propunem să citiți două articole pe această temă:

Penticostalismul și misiunea de Bishop Florin Cîmpean și Congresul de misiune din Columbia de pastor Ghiță Rițișan.

De asemenea, în paginile revistei veți găsi rapoarte de misiune de la misionari români în lume. Veți fi purtați în Bulgaria, Albania, Macedonia, Uganda, Marea Mediterană și Nordul Africii, India și Madagascar.

În același timp revista conține și o invitație la sărbătoarea misiunii Sunday Mission pe care o organizăm în Biserica Philadelphia. Dacă sunteți în zona noastră la Chicago sau puteți ajunge, vă așteptăm în 27 noiembrie, duminică dimineața (10-12 am) să sărbătorim împreună lucrarea de misiune.

Ne dorim să dezvoltăm această comunitate a creștinilor români cărora le pasă de misiunea creștină în lume. Împreună putem face diferența.

Bucurați-vă de acest număr al revistei Genesis și lăsați-vă atinși de Dumnezeu să vă implicați activ așa cum sunteți călăuziți: să vă rugați, să dăruiți, să mergeți în misiune.

În revista Genesis și pe site-ul misiunii găsiți multe informații despre proiectele susținute de Misiunea Genesis. Împreună putem face mai mult.

Dumnezeu să vă binecuvânteze.


Puteți descărca revista în format PDF pe calculatorul sau telefonul dvs.

Puteți să o trimiteți prin email prietenilor voștri sau să o distribuiți mai departe pe rețelele sociale. Dimensiune fișier PDF – 3,2 M.

Scroll to Top
Scroll to Top