Summitul Global de Conducere din nou la Timișoara

Summitul Global de Conducere (Global Leadership Summit – GLS) este un eveniment de leadership bazat pe valori creștine, o experiență destinată liderilor care doresc să se dezvolte și să își asume o viziune mai îndrăzneață și mai clară. Evenimentul a fost inițiat în Chicago și este organizat în fiecare an din anul 1995. Conținutul prezentat la Summitul Global de Conducere este înregistrat, tradus și pus la dispoziția partenerilor internaționali pentru a organiza un eveniment GLS local. În România GLS-ul a fost organizat din anul 1999 în orașe precum Timișoara, București, Cluj, Hațeg, Oradea.

La ediția din noiembrie 2019, în cadrul GLS-ului Timișoara s-a luat inițiativa formării unui CLUB DE BUSINESS. Scopul a fost și este acela de a clădi o comunitate a oamenilor de afaceri care nu doar să se întâlnească la un eveniment major anual, precum GLS-ul, ci să se întâlnească pe tot timpul anului cu cei care doresc să se conecteze, să învețe și să crească împreună și, mai ales, să colaboreze pentru proiecte care contează pentru oraș. Clubul a intrat deja în al treilea an de activitate.

Anul acesta GLS-ul a fost organizat la Timișoara de către CLUBUL DE BUSINESS DECENU.EU. Pe lângă organizator, au fost și alți parteneri care și-au adus contribuția la organizarea GLS-ului la Timișoara. Mulțumim Misiunii Genesis pentru contribuția și susținerea pe care ați adus-o la organizarea evenimentului.

Summitul Global de Conducere oferă ocazia liderilor creștini din biserică sau din organizațiile creștine, dar și oamenilor de afaceri să participe la o experiență formativă în care întregul cadru este setat pentru acest lucru. De asemenea, GLS-ul este un eveniment de networking. Relațiile care se stabilesc și se dezvoltă la astfel de evenimente sunt foarte valoroase. Vă prezentăm câteva imagini care vă pot ajuta să vă imaginați atmosfera evenimentului…

După doi ani de pandemie, ne bucurăm că am reușit să avem acest eveniment din nou la Timișoara. A fost un efort organizatoric și un consum de resurse extraordinar, însă mărturiile participanților sunt dovada că astfel de momente sunt valoroase. Pur si simplu, oamenii intrau în sală cu o mimică obișnuită, iar la ieșire erau transformați la față.

Evenimentul a fost organizat în perioada 17-18 iunie 2021 la Timișoara Convention Center (Hotel Timișoara) cu mottoul Tu ai influență! Au fost abordate teme precum leadership, munca în echipă, antreprenoriat social, eficiență în business, dezvoltare organizațională și multe altele, dezbătute în cadrul unor proiecții video susținute de vorbitori de talie mondială, printre care: Malcolm Gladwell, recunoscut ca fiind unul dintre cei 100 cei mai influenți oameni din lume de revista TIME și autor al cărților precum Outliers (Excepționalii), și David și Goliat: Outsideri, inadaptați și arta luptei cu giganții; Dr. Henry Cloud, psiholog clinician, expert în leadership și autor de succes; Craig Groschel, Co-Fondator & Pastor Senior Life.Church; Michelle Poler, fondator Hello Fears și antreprenor social; Richard Montañez, nașul brandului de chipsuri Flamin’ Hot Cheetos, fost vicepreședinte al departamentului multicultural la PepsiCo din SUA, filantrop, autor; Shola Richards, fondator & CEO, Go Together Global, expert în bunele maniere la locul de muncă, autor de succes și alții.

Pe lângă aceștia, am avut și două sesiuni LIVE în fiecare zi a conferinței. Wouter Droppers, autor al cărții Antreprenorul din Ierusalim și președinte Europartners, o mișcare internațională a oamenilor de afaceri creștini și Dan Copocean, General Manager la Kimball Electronics România și Vicepreședinte al North American Economic Club.  

Summitul Global de Conducere a fost și rămâne o resursă extraordinară pentru dezvoltarea competențelor liderilor, indiferent de contextul în care activează și de nivelul de influență pe care îl exercită. Apreciem impactul pe care acesta l-a avut în ultimii zece ani în România și ne dorim ca el să continue să crească în expunere și impact în țara noastră.

Credem că mediul creștin din România are nevoie de astfel de evenimente în care mediul de afaceri și leadership-ul creștin se întâlnesc ca să împărtășească valori în cadrul unui context premium. Summitul Global de Conducere este fără îndoială un instrument de evanghelizare și un mod în care creștinii sunt prezenți în societate dincolo de zidurile bisericii.

În numele echipei de organizare,

Valentin Dedu

Summitul Global de Conducere Timișoara

Dr. Valentin Dedu

Pastor

Valentin este căsătorit cu Corina și au trei copii. Valentin dedu este pastor al Bisericii Sion din Timișoara și autor a 5 cărți.

Scroll to Top
Scroll to Top