Mântuirea în Hristos pentru musulmani

„Dar in zilele de apoi voi aduce inapoi pe prinsii de razboi ai Elamului, zice Domnul.”

(Ieremia 49:39)

Dragi frati si surori,

Va salutam in numele Domnului Isus!

Multumim de sustinerea in rugaciune pentru cursul de ucenicizare care a avut loc in Atena la sfarsitul lui Aprilie. Domnul a binecuvantat in mod special participantii la curs. Ne-am bucurat ca au participat atat iranieni cat si afgani. Domnul a atins vietile multora dintre cei prezenti, atat dintre adulti cat si dintre copii.“Veti cunoaste adevarul si adevarul va va face slobozi.” Invatatura primita a curatat intelegerile oamenilor despre Dumnezeu, despre viata de credinta, despre relatii, deschizand calea spre eliberarea de sub puterea pacatului, de sub opresiunea Diavolului.

La timpul de inchinare si rugaciune de la sfarsitul zilei, Domnul s-a coborat in mijlocul laudelor si au avut loc eliberari supranaturale. Oamneii au fost umpluti cu putere ca sa poata sta fermi impotriva pacatului si ca urmare, hotarari noi au fost luate. Domnul sa ii ajute pe fiecare sa stea fermi si neclintiti in fata ispitelor ce vor veni!

De asemenea si copiii au fost atinsi de Domnul. Dupa lectia despre ”Isus este invierea si viata” o fetita de 8-9 ani a venit in seara acelei zile si a ceut sa ii mai fie explicat odata ce trebuie sa faca sa primeasca si ea viata vesnica. Dimineata urmatoare a venit radiind de bucurie spunandu-mi, “acum suntem surori in Hristos, L-am primit pe Domnul in inima mea si ma bucur asa de mult!’“

Tot la acest curs 2 femei din grupul din Thessaloniki au primit botezul.

Ce a marturisit una dintre ele: “ Zilele trecute m-am rugat ca Domnul sa imi dea putere sa il pot marturisi si familiei mele. Cand am plecat din Iran mama, cu lacrimi in ochi mi-a spus sa am grija sa nu ma fac crestina, pentru ca majoritataea celor care pleaca in Europa, mai devreme sau mai tarziu isi abandoneaza religia si se fac crestini.

Cand m-am hotarat pentru Isus si am decis ca ma voi boteza am sunat-o si i-am spus ca daca ma iubeste asa cum imi spune, ma va iubi si daca eu L-am primit pe Domnul. Nu am vrut ca nici o piedica sa imi stea in calea mea cu Hristos!”

Va rugam sa mijlociti impreuna cu noi pentru:

  • maturizarea spirituala a credinciosilor din Thessaloniki si Larisa,
  • urmatorul curs de ucenicizare ce va avea loc la jumatatea lunii Iunie,
  • ca Domnul sa trimita noi lucratori care sa se alature echipei din Thessaloniki si Larisa, “mare este secerisul dar putini sunt lucratorii”.

Va multumim ca ne sunteti alaturi in misiunea ce Domnul ne-a incredintat-o!

Scroll to Top