Familia Shafaati: Mărturii din timpul săptămânii de învățătura despre evanghelizare

Pace dragi frați și surori,
Am incheiat luna Februarie și început luna Martie cu inca o săptamana de ucenicizare cu învățătura despre evanghelizare.

Vă lăsăm câteva dintre marturiile participanților. (Numele sunt schimbate.)

Babak:
Cel mai important lucru pentru mine a fost să îmi descopar identitatea in Hristos, să descopăr ce înseamnă să fiu copil de Dumnezeu.”

Roza:
”In timpul acestei săptămâni de învățătură credința mea a fost întărită și îndoielile au dispărut. De când m-am întors acasă împărtășesc Evanghelia cu mai multă convingere iar inima mea are pace și e plina de dragoste.”

Sara:
”Înainte de-a veni la Hristos credeam că prin fapte religioase Dumnezeu o sa fie incantat de mine așa că îmi dădeam toate silințele sa fiu cea mai buna versiune a mea.
După această săptămână de învățătură am realizat că nu îl pot mulțumi pe Dumnezeu prin eforturile mele personale ci prin harul lui Hristos.
Înainte de săptămâna aceasta nu puteam accepta deplin divinitatea lui Hristos și îmi era greu să accept ideea de Trinitate. Acum sunt pe deplin convinsa că Isus Hristos este Dumnezeu și adevaratul Dumnezeu este Triun.”

Mahnaz:
Inainte să vin la acest curs de o săptămână mă gândeam că nu am atâta răbdare să particip timp de 7 zile!!
Dar când timpul s-au terminat nu mai voiam să mă întorc acasă.
Pentru mine a fost important in aceasta săptămână să învăț despre importanța părtășiei și a iubirii față de semeni. Am înțeles că trebuie să iert cum și Hristos m-a iertat pe mine că sa mă pot bucura și să simt părtășia cu frații și surorile și de asemenea să îi pot iubi pe cei de langa mine. După această săptămână am o dorință și putere mai mare de a împărtăși Evanghelia cu cei de langa mine.
De asemenea, la ultima sesiune de la devoționalul de dimineață, când o soră s-au rugat pentru mine am simțit cum Duhul Sfânt ma umple și am început să vorbesc în limbi pe care nu le înțelegeam dar era un sentiment așa de plăcut și special.”

Scroll to Top