Ieșiți afară, naziștilor!

Un pastor dă afară din biserica sa pe oficialii canadieni de aplicare a măsurilor de purtare de măștii în timpul slujbei de Paște.

În weekend-ul trecut (3 aprilie 2021, când a avut loc sărbătoarea Paștelui la canadieni), un pastor polonez din Canada a devenit viral după ce a ordonat ieșirea afară din sanctuar a oficialilor ce încercau să impună un mandat de purtare a măștii la biserica sa, în timpul slujbei de Paște. În această sâmbătă (menționată anterior), Artur Pawlowski, pastorul bisericii Street Church din Calgary, în Alberta, Canada, și-a filmat altercația cu ofițerii de poliție și un oficial guvernamental de sănătate, în timp ce el țipa la ei în mod repetat să părăsească biserica, relatează publicația The Blaze.

Ieșiți imediat din această proprietate! Nu vreau să aud nimic!” a țipat Pawlowski către oficiali.

Până nu veți primi un mandat! AFARĂ! Ieșiți imediat și nu vă întoarceți! Nu vreau să vă vorbesc, nici măcar un cuvânt“, a continuat să țipe.

Când aceștia au părăsit biserica, Pawlowski și-a continuat răspunsul direct către ofițerii de poliție, pe măsură ce îi numea ”naziști” și îi acuza de intimidare față de congregație.

Nu vă întoarceți, psihopați naziști ce sunteți! Oamenii răi necredibili! Intimidați oamenii într-o biserică în timpul Paștelui“, s-a plâns el. ”Voi fasciști comuniști naziști Gestapo!

Vă puteți imagina acei psihopați? De Paște“, a spus pastorul în timp ce se uita direct în cameră. “Cel mai sfânt festival creștin al anului și ei vin să-i intimideze pe creștini în timpul celui mai sfânt festival? Incredibil. Ce este în neregulă cu acei psihopați bolnavi. E dincolo de mine. Cum de îndrăznesc!”

Sursa acestui articol.

Scroll to Top
Scroll to Top