Maldive

Suntem gata de o călătorie misionară într-o altă țară unde creștinii sunt aproape inexistenți. Vorbim din nou despre o țară unde creștinii pot să-și piardă viața.

În Oceanul Indian, Maldive este un arhipelag tropical din peste o mie de insule de corali. Apele limpezi sunt perfecte pentru scufundări, valurile sunt potrivite pentru navigare, iar cu nenumăratele sale insule pregătite să fie vizitate, este un paradis.

Cu toate acestea, acolo se fac mai multe lucruri decât castelele de nisip și surf. Maldive se află pe locul 13 în Indexul mondial de persecuție. Este greu de imaginat, dar este adevărat că aici în Maldive, creștinii nu sunt primiți cu brațele deschise.

Maldive, deține locuri a căror frumusețe nu pot fi întâlnite în alt loc pe pamând. Toate sunt creația lui Dumnezeu, dar pe care creștinii nu pot să le vadă. Guvernul ateu al Maldivei insistă ca țara să fie condusă conform principiilor islamice conservatoare și ca toți cetățenii să fie musulmani.

Maldive este o țară lipsită de libertatea religioasă, doar cu excepția creștinilor expatriați, cărora le este permis să-și exercite credință în intimitate maximă, în spatele ușilor închise și în condiții strict monitorizate. 

Această țară are nevoie de intervenția lui Dumnezeu.

Suntem chemați să ne îndeplinim chemarea de misionari prin rugăciune cerând intervenția directă a lui Dumnezeu peste guvern.

Vă mulțumim pentru dedicare și credem din toată inima că Dumnezeu este cel ce poate interveni pentru întoarcerea lor la o cunoaștere reală a lui Isus Hristos că și mântuitor al lumii.

Cu multă prețuire, 

Rev. Ilie Tomuța


Te invităm să ni te alături și să devii un misionar prin rugăciune.

Completezi formularul și intră în echipa misionarilor prin rugăciune.

    Nume și prenume (necesar)

    Adresa de email (necesar)

    Te preocupă o țară anume?

    Scroll to Top