Scrisoare de informare – Macedonia de Nord – septembrie 2019

Dragi prieteni,

       Vă aducem salutările noastre de aici din câmpul de misiune și vă mulțumim pentru rugăciunile și susținerea fiecăruia dintre voi. Dumnezeu ne-a chemat în lucrarea Lui iar chemarea Lui este o onoare dar și o responsabilitate pe care o purtăm zilnic înaintea Lui și înaintea bisericii.

Fiecare misionar este un mobilizator!

           Lucrarea de mobilizare a bisericii la marele serceriș este o responsabilitate a fiecărui misionar. La sfârșitul lunii august, alături de colegii din APME am slujit în cadrul taberei de misiune de la Vama, Suceava. La tabără au fost peste 80 de tineri din toată țara. La tabără am ajutat la predarea cursului Kairos și am împărtășit viziunea de misiune din Balcani, cu precădere în Macedonia de Nord.Biserica din România  este încă la început în implicarea noastră în ogorul misionar dincolo de granițele țării. Cei care se angajează în acest mandat misionar au nevoie de informații clare din câmpul de misiune care oferă bucurii, împliniri, dureri și multe lupte spirituale. Cei prezenti la tabara au avut parte de o transformare divina in relatia lor cu Dumnezeu si cu lucrarea Lui!

Întâlnirile de biserică

Viziunea bisericii albaneze continuă, iar întâlnirile de vineri devin tot mai frumoase, mai ales că vedem o frecvență tot mai mare în numărul copiilor. 

Motive de rugăciune: 
– Alaine (putere și har în împotrivirile care vin din partea familiei)
– Putere și călăuzire specifică din partea Duhului Sfânt pentru fiecare întâlnire! 
– Întărirea echipei de slujire prin toate provocările date de contextul islamic.

Echipe de misiune, Honduras 

     În luna septembrie o echipă de tineri din Honduras au venit să slujească în Skopje. Echipa ne-a ajutat în organizarea unui program evanghelistic pentru copii, în cadrul centrului afterschool dar și în evanghelizarea organizată într-o familie de albanezi în satul Orlanzi. Dumnezeu a lucrat minunat, iar vizita lor a adus un impact mare pentru Împărăția lui Dumnezeu în Macedonia. La încheierea vizitei din sat, albanezii s-au despărțit de noi cu lacrimi în ochi datorită dragostei pe care au simțit-o! Domnul fie binecuvântat! 

Tranziții 

Familia noastră se va mări în luna octombrie. Ne pregătim inimile pentru nașterea lui Abigail, care va fi în jurul datei de 15 octombrie. Rugați-vă alături de noi pentru protecția Deborei și de asemenea pentru o naștere ușoară. O parte din responsabilitățile Deborei ce țin de lucrare au început să fie preluate de Ratca, o localnică macedoneană. Dumnezeu face toate lucrurile frumoase la timpul lor!

CUM TE POȚI IMPLICA?

  • 1. Roagă-te și dăruiește lunar sau ocazional.
  • 2. Vino în misiune pe termen scurt.
  • 3. Fii un om de legătură între misionari și biserică (pentru detalii, scrie-ne).
  • 4. Mijlocește în rugăciune specifică! (Alaine, Emrla, Suat, etc)

Contact:

Tănăsescu Nicușor 
nicusor.tanasescu@emanuel.ro
Grupul de misiune pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/732202066908637/

DONEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR 

Menționați ”pentru familia Tănăsescu”
APME – Cont bancar deschis la Banca Transilvania 
RON: RO20 BTRL RONC RT00 G897 1802
EUR: RO32 BTRL EURC RT00 G897 1801
USD: RO45 BTRL USDC RT00 G897 1802
GBP: RO97 BTRL GBPC RT00 G897 1801 
SWIFT CODE: BTRLRO22

Scroll to Top