UNDE EXISTA O DORINTA – EXISTA UN DRUM

In 1922, fizicianul Albert  Einstein  se afla in Japonia, unde trebuia sa sustina mai multe conferinte. Un curier japonez a ajuns la hotelul Imperial din Tokyo, pentru ai inmana lui Einstein un mesaj. In loc de bacsis, Einstein i-a oferit doua bilete cu mesaje scrise de mana.

Pe unul dintre bilete, o foaie cu antetul hotelului, era scris: “O viata simpla si linistita aduce  mai multa bucurie decat cautarea succesului intr-o neliniste constanta.” Pe celalalt, o foaie simpla de hartie, cercetatorul a scris: “UNDE EXISTA O DORINTA EXISTA UN DRUM”

Crestinii care au auzit chemarea lui Dumnezeu de a pleca cu Evanghelia pana la marginile lumii au o deviza extrem de asemanatoare cu cea a omului de stiinta. Deviza lor este de a avea o dorinta sincera pentru a propovadui oamenilor pe Isus Hristos.

Cand exista dorinta Dumnezeu deschide cai si drumuri de nebanuit. Dumnezeu isi inpira slujitorii in nenumarate feluri pentru a putea ajunge cu mesajul Evanghleiei la inimile oamenilor.

Va recomandam in modul cel mai sincer sa urmariti raportul familiei Nicu si Elena Sima, misionari in Bulgaria. O familie model de slujire la locul unde Dumnezeu i-a asezat. Modul in care Dumnezeu i-a inspirat in a raspandi Evanghelia este uimitor. Ei au nevoie de suportul nostru in rugaciune pentru a putea raspandi evanghelia celor din Bulgaria.

In acelas timp ei au nevoie de ajutorul nostru financiar pentru a supravetui pe campul de misiune.

Cu toata dragostea pentru toti cititorii,

Rev. Ilie U. Tomuta

Dir Genesis Mission

Pentru a citi foaia de informare va rugam dati click pe imaginea de mai jos:

Va multumim!!!

Scroll to Top
Scroll to Top