Revista Genesis #38 – septembrie 2017

Stimati frati crestini,

Avem bucuria sa va punem la dispozitie forma electronica a revistei crestine “Genesis”. Ca si misiune incercam sa ne indeplinim chemarea facuta de insusi Domnul Isus. Vrem pe toate caile posibile sa facem ca Evanghelia sa ajunga la urechile si inimile oamenilor.

Desi traim vremuri in care timpul a devenit cea mai mare problema a noastra, ne silim ca prin intermediul acestei publicatii sa va chemam la o slujire autentica cu ceea ce ne invata Sfanta Scriptura.
Vrem sa ajungem la inimile dumneavoastra cu mesaje care sa va motiveze tot mai mult la dedicare absoluta pentru largirea Imparatiei lui Dumnezeu. Vrem in orice vreme sa fim gasiti in locul unde ne vrea Dumnezeu, si sa ne ducem la indeplinire ceea ce ni s-a incredintat.

Se spune ca Napoleon a intalnit un soldat Francez inghetat la post.  S-a asezat si a stat o vreme langa el in picioare. Privindu-l foarte atent a spus: “De astfel de oameni are nevoie nu numai Franta, ci si cerul.”

Motivati de Sfanta Scriptura, va chemam sa fiti parte cu noi in aceasta mare lucrare de a salva sufletele oamenilor si mai cu sufletele celor din neamul nostru. Tema acestui numar al revistei Genesis este:“Romania in obiectivul Misiunii Genesis.” Citind revista poti descoperii caile prin care poti si tu sa fii implicat.

Va multumim!

Rev. Ilie Tomuta
Dir. Genesis Mission

Click pe imaginea de mai jos pentru a citi editia din Septembrie, 2017 a revistei Genesis:


Scroll to Top
Scroll to Top