Ce faci tu pentru Dumnezeu?

De-a lungul anilor, odata cu inaintarea in varsta, incepi sa privesti viata, sensul vietii si motivul existentei tale dintr-o alta perspectiva. Cand esti tanar, ai idealuri personale, cauti un sens al luptei pe acest pamant si incerci pe cat posibil sa te ridici, sa inaintezi si sa nu renunti. Te straduiesti sa ii multumesti pe cei din familie, sa fii alaturi de cei dragi si sa cauti multumirea sufleteasca in tot ceea ce poti obtine prin talentul sau puterile tale, avand un fel de bucurie care iti da ghes sa perseverezi cu incapatanare. Si totusi, simti un gol in inima, simti ca tot succesul tau si tot ceea ce ai reusit sa acumulezi iti ofera o satisfactie temporara, si iarasi pleci in cautarea acelui “ceva” sau “cineva” care iti va umple inima, mintea si duhul de o bucurie eterna, a carei prezenta nu va fi efemera, ci va dainui si pe care o vei lua cu tine in vesnicie.

De unde poti obtine oare aceasta bucurie eterna? Numai din ceea ce faci pentru DUMNEZEU, din osteneala pe care i-ai daruit-o Lui, Cel care ti-a dat viata si intelepciune sa poti parcurge anii vietii pe acest pamant. Suntem creati de Dumnezeu pentru a trai si lucra impreuna cu El, de aceea, tot ce facem pentru noi este obositor si neimplinitor, iar ceea ce facem pentru Domnul, ne inalta sufletele si primim un alt fel de bucurie, care nu se poate compara cu aceea pe care noi incercam sa o creem pe cai materiale. Si nu este atat de important cat de mare este lucrarea pe care o faci, ci cata daruire pui in slujire. Cred ca bucuria este proportionala cu daruirea. Cu cat daruiesti mai mult cu cat esti mai fericit!

Citind despre viata misionarilor crestini si biografiile lor, am invatat ca erau fericiti cand lucrau impreuna cu Dumnezeu, si nu mai priveau la obstacole cu ingrijorare, ci, dimpotriva, priveau cu speranta ca Dumnezeu va lucra intr-un mod deosebit si vor avea sansa sa Il cunoasca mai indeaproape, iar aceasta apropiere ii va modela si mai mult dupa caracterul lui Isus! Imi place foarte mult cum Tim Keller explica Evanghelia:

“Evanghelia Crestina este aceea ca: eu sunt atat de imperfect ca Isus a trebuit sa moara pentru mine, si  totusi, sunt atat de iubit si de valoros, ca Isus a murit din dragoste pentru mine. Aceasta conduce catre o umilinta adanca dar si incredere in acelasi timp. Imi micsoreaza nevoia de a ma vaita, dar si aceea de a ma mandri. Nu ma pot caracteriza superior celorlalti si nici nu am ce le dovedi. Nu ma supraapreciez dar nici nu ma subapreciez. In schimb, ma gandesc mai putin la mine insusi.” – Tim Keller

Valoarea vietii noastre, si ca atare bucuria noastra, atarna de ceea ce facem pentru Isus si impreuna cu Isus! Tu ce faci pentru Dumnezeu? Nu este importanta cantitatea, ci calitatea slujirii tale! Daruiesti ce ai din tot sufletul si cu dragoste? Isus a murit pentru noi din dragoste, noi cum daruim?

Acum haideti sa daruim din timpul nostru in rugaciune si familiei Iacob, Marius, Ruth si Patrick, care slujesc cu bucurie in Mongolia. Acolo ei se bucura de prezenta lui Dumnezeu in lucrare, iar noi ne vom bucura impreuna cu ei daca vom mijloci alaturi de ei.

Pentru a afla mai multe informatii despre activitatea lor in Mongolia, va rugam sa apasati pe imaginea de mai jos:

Familia Iacob Marius, Ruth si Patrick – Mongolia

Atasat, va prezentam si un video clip despre Mongolia, cu imagini si rugaciune intonata in dialectul local pentru salvarea acestui popor. Video este creat de Prayercast.

Cei care doriti sa ajutati financiar misionarii nostri, o puteti face pe adresa misiunii, unde puteti trimite un check pe numele: Misiunea Genesis, iar la memo specificati numele misionarului si tara unde slujeste.

Informatiile misiunii sunt:

Misiunea Genesis, 1713 W. Sunnyside Ave,. Chicago, Illinois, 60640

Tel: (773) 575-8223

Va multumim anticipat pentru dragostea dvs.!

~Monica Badulescu~

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top
Scroll to Top