Misiune in India – 22 Iunie, 2016

Dragii nostri sponsori si misionari,

Suntem nespus de bucurosi de usa pe care Dumnezeu ne-a deschis-o in India, de a colabora, a ajuta si raspandi Evanghelia cu cei la care suntem trimisi. Si in acest an, Rev. Ilie U. Tomuta, impreuna cu o echipa formata din parteneri de lucru ai misiunii Genesis, va calatori in India, cu scopul de a vizita mai multe lucrari misionare printre care: orfelinatul de fete infiintat de Dr. P.P Job, Institutul Scolar M.J.C si leprozeria din India.

Va fi o calatorie lunga si obositoare, si am dori sa va invitam sa mijlociti pentru aceasta echipa, pentru protectia lor si binecuvantarea Domnului pe parcursul intregului voiaj misionar. Vor pleca spre India, Miercuri, Iunie 22, 2016, si vor sluji in India pentru o saptamana, timp in care au nevoie de suportul nostru in rugaciune.

De asemenea, rugati-va si pentru aceasta tara, India, unde religia predominanta este hinduism-ul, iar crestinii sunt prezenti intr-un procentaj foarte scazut, de numai 8% din populatia existenta. Crestinismul se raspandeste mai mult prin mass media, programe de televiziune si filme crestine care sunt folosit intens de misionarii crestini. Literatura crestina video este vitala si foarte eficienta in transmiterea mesajului evanghelic in India. Crestinii misionari din India sunt in mod constant in pericol, traind cu teama pentru vietile lor si facand un sacrificiu imens pentru a urma calea adevarata. Domnul sa ii binecuvanteze pe cei care seamana samanta in India!

Mai jos va prezentam si un video cu imagini din India, creat de Prayercast.

Multumim pentru suportul in rugaciune!

Monica Badulescu

Scroll to Top