Cerere de rugaciune

Faceti in toata vremea, prin Duhul, tot felul de rugaciuni si cereri …pentru toti sfintii”  (Ef. 6:18)
In timp ce in viata multora dintre noi nu se intampla nimic deosebit, altii trec prin situatii extreme de grele. Pot fi situatii atat de dificile incat speranta devine usor spulberata. In asemenea situatii  ni se pare ca cerul e de plumb si ca suntem singuri in universal acesta atata de sofisticat. Nu intelegem de ce noi am cazut in ciurul de cernere a lui Dumnezeu. Ne framantam si devenim usor descurajati. In asemenea momente avem mare nevoie de cineva care sa stea langa noi, sa se roage cu noi.
In fata noastra avem o cauza extrem de grea pentru noi, dar nu pentru Dumnezeu!
Familia SUDITU din Biserica Colorian, apeleaza la noi sa fim alaturi de ei in rugaciune. Estera Suditu, a fost diagnosticata cu o tumoare localizata pe creier. Suntem chemati sa fim alaturi de aceasta tanara si familia ei.
Fizic, nu putem fi nici langa ea, nici langa familia ei, dar putem fi acolo cu rugaciunile noastre. Acum avem prilejul sa facem o rugaciune pentru aceasta cauza.
Poti fi si tu unul din cei care isi va rezerva doar cateva minute pentru a sta inaintea lui Dumnezeu, pentru  a mijloci pentru aceasta tanara?
a127
Iti multumim noi, iti multumeste familia, dar mai mult decat atat, iti multumeste Estera!
Dumnezeu sa asculte rugaciunile!
Amin!
Rev. Ilie U. Tomuta
Scroll to Top
Scroll to Top