COPIII DIN KENIA NE MULTUMESC!

Timpul trece foarte repede, mai repede de cum noi ne imaginam.

Ca in fiecare an, am incercat ca si misiune, sa incheiem anul cu bine, fapt pentru care suntem profund recunoscatori lui Dumnezeu si celor care ne sant parteneri in lucrare.

Daca pana in anii 2005 aveam doar cateva proiecte, incepand din anul 2006 am inceput sa avem o deschidere cat mai larga pentru diverse proiecte. Numarul misionarilor a crescut mult, la fel si al studentilor ce se pregatesc de a deveni misionari, si nu in ultimul rand, numarul orfelinatelor in loc sa scada, creste tot mai mult. Prin indurarea lui Dumnezeu am reusit in anul 2015 sa fim alaturi de 13 orfelinate care sunt in diferite tari ale lumii.

Iata-ne ajunsi la inceputul unui an nou, cand copiii trimit mesaje cu multumirile lor pentru tot ceea ce au primit. A fost un moment de o mare bucurie pentru acesti copii, care, pana nu demult, nici nu stiau ce inseamna sa primesti un cadou din partea cuiva.

Intr-o lume precum India, Filipine, Mozambic, Madagascar, Nicaragua, Republica Moldova si Kenia, in care fiecare zi e o batalie pentru existenta, copii nu puteau visa la dulciuri, jucarii, pantofi sau hainute pentru scoala. Unul dintre aceste orfelinate este cel din Kenia, unde slujeste ca si misionar un tanar misionar pe nume John Brici.

In video clipul de mai jos avem copii din Kenia, care in putinele lor cuvinte ne multumesc pentru darurile de Craciun (Pantofi pe care sa-i incalte pentru a merge la scoala).

Va invitam sa urmariti video clipul cu un mesaj foarte scurt, dar din inima lor.

Va multumim din nou pentru implicare.

Rev. Ilie U. Tomuta

Sa-fie-Lumina-nicu-butoi-365x235
Draga Genesis Mission,

 A mai trecut un an asa de rodnic si binecuvantat de Dumnezeu in mijlocul atator greutati si lupte. Sunt recunoscator lui Dumnezeu pentru slujba voastra si pentru impreuna noastra lucrare in asezarea Imparatiei lui Dumnezeu in inimi si in lume. Domnul sa fie cu Genesis in Noul An si harul Lui sa ne poarte acolo unde suntem prea mici sa credem. 

All the best in Jesus.
Pastor- Nicu Butoi

[iframe id=”https://drive.google.com/file/d/0B6AUTPGFlY4zOW5wbWYzZVlGM25YNTI1Z056Vnl3UjU4OHNv/preview” align=”center” mode=”normal” autoplay=”no” grow=”no”]

Scroll to Top