Marcel si Ioana Saitis – Foaie de Informare, Decembrie, 2015

Dragii nostri,

Va salutam cu drag din Emisfera Sudica, din calduroasele regiuni ale Madagascarului, unde ploile tropicale au început sa bata cu putere, desi inundatiile inca nu au făcut ravagii, ca in timpul cicloanelor din Ianuarie – Martie.
Aici, sub Steaua Sudului, în apropierea Sarbatorilor Nasterii Domnului, avem ocazia sa impartasim Evanghelia cu mici (sute de copii) si cu mari (crestini si necrestini) si sa ne bucuram de cea mai buna veste trimisa vreodata Pamantului: naaterea lui Hristos an Betleem pentru a salva omenirea din tragicul pacat si pentru a ne arata frumusetea Cerului.

Suntem recunoscatori lui Dumnezeu si pentru acest an – 2015 – in care ne-a dat putere si har, ca, impreuna cu Dvs sa impartasim Vestea Buna departe de Romania, in sudul Africii. A Lui sa fie toata Slava si Gloria, pentru ca a Lui este aceasta lucrare buna si roditoare! Suntem onorati sa fim in aceasta inalta slujba de ambasadori ai Cerului si sa impartasim Vestea Lui Buna!

Va multumim frumos pentru toate ostenelile Dvs, pentru dragostea transmisa aici departe in multe feluri: efort financiar, rugaciuni pline de pasiune, încurajari pe calea tuturor mijloacelor posibile. Suntem asa de recunoscatori lui Dumnezeu ca v-a ținut langa noi, va suntem asa de recunoscatori Dvs ca ați ostenit alaturi de noi. Ne rugam si va dorim ca anul 2016 sa va fie binecuvantat pe toate planurile, Prezenta si Bunatatea lui Dumnezeu sa va inconjoare in toate! La multi ani! Dumnezeu sa va rasplateasca!
 Cu aleasa dragoste si pretuire,
 Saitis Marcel si Ioana, cu copiii Alessia, Ruth si Filip

Click pe imaginea de mai jos pentru a citi foaia de informare:

Ioana

Scroll to Top
Scroll to Top