Mesaj de multumire

banner

Dragi misionari si stimati parteneri ai misiunii Genesis,

S-au implinit 14 ani de cand lucram impreuna la largirea Imparatiei lui Dumnezeu. Fiecare an a fost marcat de binecuvantari la care nu ne-am asteptat. In cadrul misiunii Genesis s-au adaugat nume de misionari care slujesc in diferite parti ale lumii. Mai mult decat atat, Dumnezeu a pregatit biserici si persoane individuale care sa fie alaturi de misionari si celelalate proiecte misionare. Prin lucrarea de raspandire a Evangheliei, marginile lumii au ajuns mult mai aproape de noi decat ne imaginam. Santem onorati sa slujim alaturi de dvs. si ne bucuram de fiecare data cand cineva se hotareste sa ajute familia Genesis. Contributiile dvs., mari sau mici au deschis oportunitati noi de implicare in lucrarea de raspandire a Evangheliei si de ajutorare a celor nevoiasi.

Proiectele pe care le sustinem prin dragostea dumneavoastra sunt urmatoarele:

  • Misionari in: India, Filipine, Mongolia, Madagascar, Israel, Kenia, Grecia, Namibia, Turcia, Peru, Etiopia, Macedonia, Uganda, Kosovo
  • Constructii de biserici in: Romania, India, Peru, Mozambic, Madagascar
  • Orfelinate: Romania, India, Kenia, Madagascar, Mozambic, Nicaragua
  • Mass Media
  • Penitenciare: Romania, USA
  • Sponsorizarea ITPB
  •  Sponsorizarea studentilor de la Scoala de Misiune
  • 2 Biserici ale fratilor leprosi din India si Madagascar
  • Revista Misiunii Genesis

 Cu ocazia Sarbatorii Multumirii, doresc sa ma adresez misionarilor, bisericilor evanghelice romane si americane, familiilor si persoanelor fizice, pentru colaborarea pe care o avem de-a lungul acestor ani. A fi misionar inseamna a fi omul lui Dumnezeu, in locul stabilit de Dumnezeu, facand lucrarea lui Dumnezeu, in felul in care vrea Dumnezeu si spre Slava lui Dumnezeu. Pentru noi, cei din jurul vostru care slujiti in diferite parti ale lumii, este o onoare si un privilegiu sa lucram impreuna cu voi la raspandirea Evangheliei. Ca si misiune, am vrut ca intodeauna sa fim alaturi de voi sprijinindu-va cu post, rugaciuni si financiar. Prin tot ceea ce facem, dorim sa alungam din sufletele voastre sentimentele de izolare, singuratate, sau sentimentul ca sunteti uitati sau neiubiti acolo unde va aflati. Comunicarea cu voi, sau chiar vizitele noastre la voi, ne-a ajutat sa mentinem o relatie dupa voia lui Dumnezeu.

Pentru voi, care ati inteles chemarea lui Dumnezeu de a sprijini lucrarea de misiune, avem cele mai nobile sentimente de multumire!                                                                                                

Rugaciunile voastre ca si biserici, familii, prieteni, au facut ca misionarii sa se simta iubiti si apreciati, iar pe campul evangheliei simt sprijinul dvs. spiritual in lupta de salvare a celor pierduti in pacat. Pentru copii orfani ati fost mana care a sters multe lacrimi.  Pentru cei fara case de rugaciune, si care se adunau la inchinare la umbra copacilor, ati fost o minune venita din cer. Pentru bisericile fratilor leprosi ati fost un adevarat balsam de vindecare. Fiecare dintre dvs. aveti o chemare de la Dumnezeu, de a binecuvanta pe cei care au nevoie, si darurile dvs. au adus multa bucurie, speranta si dovada iubirii lui Isus in vietile multora.

Voua tuturor  va suntem recunoscatori pentru toate eforturile facute pe parcursul celor 14 ani de slujire!

 Dorim ca in continuare, prin colaborarea noastra sa se implineasca cuvintele Domnului Isus: “Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, încât ei să vadă faptele voastre bune şi să-L preamărească pe Tatăl vostru Cel din ceruri“ (Mt. 5, 16)

Cu multa recunostinta vrem sa va multumim si sa va  uram tuturor un Thanksgiving Binecuvantat de Dumnezeu!
utu
Cu aleasa pretuire,
Rev. Ilie U. Tomuta
Dir. Genesis Mission
gOVKnHMYi9NFkxKz
Scroll to Top