Invitatie la “Duminica Misiunii” – Noiembrie 29, 2015

In fiecare an, Biserica Filadelfia impreuna cu Misiunea Genesis sarbatoresc Ziua Misiunii. De obicei este o zi de Duminica, in care serviciile sant rezervate prezentarilor de activitati misionare, misionarilor si celor care slujesc in lucrarea de raspandire a Evangheliei in toata lumea.

Misiunea Genesis va invita sa luati parte la acest eveniment, unde veti primi informatii despre lucrarea misionarilor, proiectele la care santem implicati, tarile unde misionarii slujesc, noile planuri de extindere din domeniul misionar si de largire a Imparatiei lui Dumnezeu.

Cu ajutorul dumneavoastra, a sponsorilor, am reusit sa slujim impreuna pentru a raspandi Vestea Buna a Evangheliei pe parcursul a 14 ani de zile. Santem multumitori si onorati sa fim parteneri cu dvs. la aceasta nobila chemare lasata de Domnul Isus pentru noi! Astazi vrem sa sarbatorim aceasta lucrare si sa punem o noua piatra de hotar.

Santem incantati sa luati parte cu noi la aceasta sarbatoare, si sa ne bucuram de roadele muncii noastre de-a lungul anilor! Multumim si onoram fiecare misionar, sponsor, sau persoana implicata in activitatea misionara, si va asteptam cu multa dragoste!

Cu recunostinta,

Rev. Ilie U. Tomuta

images-1

 

 

Scroll to Top
Scroll to Top