Rugaciune pentru Macedonia

E imposibil să fii învingător când te îmbraci în tine însuți. “
   Unul dintre lucrurile esentiale pe care le-am invatat citind cartea “DUHUL NE AJUTA SA NE RUGAM” de Robert L. Brandt si Zenas J. Bicketde este ca:  “de cele mai multe ori lipsa noastra de rugaciune, poate atrage pierderi si suferinta nu numai asupra noastra, ci si asupra altor oameni nevinovati din jurul nostru”
  Insusi Dumnezeu doreste sa se implice in treburile oamenilor obisunuiti. Ii place sa participe atunci cand ei isi fac cunoscuta dependenta lor de El, si se straduiesc sa obtina dependenta Lui.
  Va chemam la momente de rugaciune, nu pentru noi si nevoile noastre, ci pentru o tara care are mare nevoie de Dumnezeu:
MACEDONIA
  Intodeauna unirea in rugaciune a mai multor credinciosi, mareste in mod spectaculos efectele rugaciunii.
Cand ne rugam, Dumnezeu raspunde. Acesta este moto-ul nostru, care ne motiveaza ca in fiecare Duminica sa ne rugam pentru o tara de pe glob.
   Esti invitat si tu sa fii alaturi de noi in rugaciune, pentru oamenii pierduti din Macedonia, unde prin harul lui Dumnezeu avem o familie de misionari. Dumnezeu sa asculte rugaciunile noastre a tuturor, si sa raspunda prin binecuvantarile Lui, iar oamenii din Macedonia sa aleaga mantuirea.
  Acolo sunt copii, tineri. adulti si batrani care au nevoie de Evanghelia Domnului Isus, iar noi  santem chemati sa ne jertfim prin rugaciune pentru salvarea si mantuirea sufletelor lor!
Mai jos puteti urmari clipul informativ despre Macedonia, realizat de Operation World.
Va multumim!
Rev. Ilie U. Tomuta

Scroll to Top