Zeci de creștini au fost botezați în apă în mare secret în Bangladesh

Printre cele 73 de țări în care Misiunea Genesis este implicată este și Bangladesh. Mulțumim lui Dumnezeu pentru promisiunea Lui prin prorocul Isaia 55:10-13

Căci, după cum ploaia și zăpada se coboară din ceruri și nu se mai întorc înapoi, ci udă pământul și-l fac să rodească și să odrăslească, pentru ca să dea sămânță semănătorului și pâine celui ce mănâncă,
tot așa și Cuvântul Meu care iese din gura Mea nu se întoarce la Mine fără rod, ci va face voia Mea și va împlini planurile Mele.
Da, veți ieși cu bucurie și veți fi călăuziți în pace. Munții și dealurile vor răsuna de veselie înaintea voastră și toți copacii din câmpie vor bate din palme.
În locul spinului se va înălța chiparosul, în locul mărăcinilor va crește mirtul. Și lucrul acesta va fi o slavă pentru Domnul, un semn veșnic, nepieritor.

Dumnezeu își împlinește făgăduință fără precedent. El ține la Cuvântul Lui să se împlinească.

Se merită să ne rugăm pentru cei plecați acolo cu vestea bună a Evangheliei.

Când ne rugăm, Dumnezeu ne ascultă.

Rev. Ilie U. Tomuța


Acum trei săptămâni zeci de creștini au fost botezați în apă în Bangladesh. Un act curajos care arată hotărârea lor de a-L urma pe Cristos în ciuda amenințărilor și persecuției.

Renunțarea la religia nativă din Bangladesh este o decizie crucială, din cauza căreia aproape toți vor fi respinși, bătuți sau alungați din sat chiar de către familiile și comunitățile din care fac parte. Discriminarea la locul de muncă sau în școli este, din păcate, un lucru obișnuit pentru creștinii din Bangladesh.

Cei mai mulți dintre ei provin dintr-un mediu musulman. Alții provin din budism sau din alte religii tradiționale. Odată cu renunțarea la religia lor nativă, aceștia vor trebui să se împartă în biserici sau grupuri secrete mici din cauza persecuției care se apropie.

Țara este clasată pe locul 38 în Indexul mondial de persecuție a creștinilor.

Surse: Știri creștine și Portes Ouvertes.

Scroll to Top