DUMINICA MISIUNII LA BISERICA PHILADELPHIA DIN CHICAGO

Luna Multumirii s-a incheiat la Biserica Philadelphia cu Duminica Misiunii. Asa ca intr-un mediu festiv si cu decoratii adecvate pentru un astfel de eveniment, in data de 26 Noiembrie, Misiunea Genesis si Biserica Philadelphia au continuat buna traditie de a dedica doua servicii complet misiunii. Misiunea si-a pus amprenta pe toate aspectele, de la buletin, la decoratii, muzica, mesaje si prezentari. Invitatii special pentru acest eveniment au fost Simona Caba si sotul ei, Jeosafa, din Mozambique, precum si Marcel Saitis, misionar din Madagascar. In cadrul serviciului de dimineata, dupa inchinare si un mesaj video de multumire prezentat de Rev. Utu Tomuta, Directorul Misiunii Genesis, Simona si Jeosafa au prezentat lucrarea de Evanghelizare in jungla, precum si lucrarea cu copiii care are un impact formidabill in zonele respective. E impresionant impactul pe care Simona l-a avut in ultimii 13 ani in Mozambique. Mesajul diminetii, cu tema “Secerisul Global” a fost predicat de pastorul Florin Cimpean.

 

Cel de-al doilea serviciu a avut doua parti. In prima parte s-a continuat tema misionara, Marcel Saitis  prezentand lucrarea de pionierat din Madagscar, unde Marcel impreuna cu familia lui au dezvoltat in 4 ani o lucrare misionara absolut incredibila: evanghelizare, lucrarea cu copii, echipare, plantare si construire de biserici si proiecte caritabile. Un mesaj scurt a fost rostit de pastorul Cosmin Ilioni (Biserica Emanuel), iar mesajul serii a fost predicat de pastorul Luigi Mitoi (Biserica Betania).

In partea a doua a serviciului a avut loc festivitatea de absolvire a scolii de studii teologice superioare Sola Scriptura College & Seminary. Cu aceasta ocazie, echipa de conducere a scolii formata din Rectorul John Berzava, Florin Cimpean (Chancellor), Luigi Mitoi ( Vice-Chancellor) si Christian Ionescu (Secretary) au conferit diploma de absolvire fratelui Ilie Utu Tomuta – Director, Genesis Mission, si fratelui Petru Amarei – Presedinte, Romanian Television Network. A fost un moment inaltator si emotionant, cei doi absolventi fiind veterani ai misiunii cu vasta experienta in domeniu. Dupa ani de studiu academic cei doi frati si-au vazut incununata munca asidua si experienta cu conferirea diplomei de Bachelor of Ministry. Nu se putea un moment mai potrivit decat Duminica misiunii pentru absolvirea celor doi frati. Inca o data, Felicitari si mult success in lucrarea misionara!

Florin Cimpean                                                                                                                                                Senior Pastor                                                                                                                                                

Scroll to Top