Rugaciune pentru Vietnam

Rugati-va neincetat!

Acesta este indemnul pe care apostolul Pavel ni-l da in 1 Tesaloniceni 5:17.

V-ati gandit vreodata ce inseamna cuvantul rugaciune?

Rugaciunea este un dialog intre noi si Dumnezeu, si are puterea de a schimba inima cuiva, sau chiar o natiune intreaga! Rugaciunea este esentiala pentru a-l cunoaste pe Dumnezeu si a creste spiritual, asa cum suflarea este esentiala pentru a trai si a fi sanatosi. Prin rugaciune putem sa ne marturism inaintea lui Dumnezeu, putem sa ii multumim pentru binecuvantari, sa cerem ajutor si lucruri bune.

Stim ca rugaciunea a fost ceea ce Domnul Isus a practicat cu sfintenie si disciplina, fiind un exemplu nu numai pentru apostoli cat si pentru noi, cei care il iubim si dorim sa ii slujim.

Santen indemnati sa ne rugam unii pentru ceilalti neincetat!

Tara pentru care ne rugam este Vietnam, cu o populatie in jur de 90 de milioane de locuitori si un regim de guvernare comunist. Religia dominanta este budismul, iar crestinii sant prezenti intr-un procentaj destul de mic, fiind foarte persecutati.

Mai jos va prezentam un mic video clip cu imagini si informatii din Vietnam. Va rugam sa fiti alaturi de noi in rugaciune, si sa aducem acest popor inaintea Domnului, cu cererea ca Duhul Sfant sa cerceteze inimile acestei natiuni, iar Domnul Isus sa fie cunoscut si glorificat! De asemenea, mijlociti si pentru cei care sant misionari in aceasta tara, pentru protectie si putere spirituala!

Va multumim!

Rev. Ilie U. Tomuta 

Editor: Monica Badulescu 

Video clip publicat de Operation World

Scroll to Top