Biserica Penticostală Betesda

Techirghiol - Constanța | România

Cornel și Mihaela Olar

Biserica Penticostală Betesda, Techirghiol

Vă salutăm din Techirghiol, orașul în care ne dorim ca slava Domnului să se arate! Noi, familia Olar Cornel & Mihaela suntem implicați în slujire în Biserica Penticostală Betesda începând cu anul 2012. Dumnezeu ne-a vorbit și dorind să ascultăm de chemarea Sa am lăsat Clujul în urmă și am pășit pe aceste meleaguri prin credință. Slujim cu bucurie în tot ceea ce ține de buna funcționare a acestei biserici.

Începând cu anul 2017 Cornel a fost ales ca să ocupe funcția de conducător a bisericii. Fiindcă lucrarea crește am ajuns în situația în care suntem nevoiți să apelăm la ajutor știind că împreună putem fi mai mult decât biruitori. În ceea ce urmează am să vă prezint zona și lucrarea în care slujim.

Orașul Techirghiol este situat în zona de S-E a Dobrogei cu un număr de 8000 de locuitori printre care întâlnim mulți turci și tătari. Din punct de vedere spiritual este un teren stâncos, oamenii primesc greu Evanghelia și lucrătorii sunt puțini, dar prin harul Domnului, ne rugăm să semănăm mai departe Cuvântul prin diferite strategii. Privind în trecut, la timpul de pregătire a terenului, la semănat prin evanghelizări publice (a adulților, copiilor și femeilor), evanghelizări sociale și vizite, astăzi vedem rodul secerișului nădăjduind să fie cât mai mult.
Viziunea bisericii noastre este de a vesti oamenilor Evanghelia, de a face ucenici și de a vedea oameni maturi spirituali.
Biserica Penticostală Betesda a luat ființă în anul 1994. De atunci credincioșii locali se străduiesc să lumineze pentru Domnul în orașul lor și în satele vecine lucrând pentru lărgirea Împărăției lui Dumnezeu. În prezent Biserica Betesda numără 20 de membri, plus aparținători. Ca și biserică suntem implicați în mai multe activități cum ar fi: propovăduirea Evangheliei, lucrarea cu copii și adolescenții, lucrarea cu femeile, vizite la cei din comunitate dar suntem implicați și în proiecte sociale.

Membrii bisericii au contribuit financiar și prin munca voluntară la construcția inițială a clădirii dar și la extinderea acesteia. Putem spune că Biserica a contribuit financiar mult peste puterile ei dar nu uităm să mulțumim Domnului și pentru toți cei care s-au implicat împreună cu noi în această lucrare. Totodată pentru buna desfășurare a activităților avem de acoperit următoarele nevoi:

1.  Finalizarea actelor pentru recepția finală a clădirii și cadastru pe teren.
2.  Construirea unui gard de împrejmuire a bisericii.
3.  Finalizarea mansardei bisericii unde dorim să avem întâlnirile cu copii.
4.  Refacerea acoperișului dar și finisarea fațadei bisericii.

  1. lumină și călăuzire din partea Domnului pentru a face voia Lui;
  2. sănătate, unitate, protecție spirituală, trezire spirituală;
  3. înțelepciune în ceea ce privește proiectele sociale; 
  4. întâlnirile cu copii, adolescenții și femeile;
  5. evanghelizările în aer liber.

Biserica Penticostală Betesda Str. Bucovinei, Nr. 10
Techirghiol, 906100
Constanţa, România
Cod Fiscal: 10053991
Cont bancar BRD:
RO50BRDE140SV58038771400

0748 967 885 – Olar Cornel
olarcornel@gmail.com

Album foto

Scroll to Top
Scroll to Top