Comunicat Oficial – fam Furdui

REINTREGIREA FAMILIEI FURDUI

Dragi frați romani, 

Se împlinesc aproape doi ani de când familia Furdui a fost pusa într-un cuptor ce părea ca arde tot mai puternic. 

Nu totdeauna lucrurile stau cum gândim noi. 

Prin tot acest proces diabolic, Dumnezeu a fost cu ei.

Merită să ne bucurăm si sa mulțumim lui Dumnezeu pentru victorie. 

Ei trăiesc împlinirea visului așteptat de a fi din nou împreună.

Este un mare semnal pentru noi ca să înțelegem că: “Nici o instituție nu poate înlocuii familia în creșterea copiilor” Dumnezeu a dat aceasta responsabilitate nu școlilor, nu instituțiilor si nici chiar bisericii. Familia este cea care are toate drepturile de a creste copiii in frica si temere de Dumnezeu.Misiunea Genesis împreună cu familia și toți cei implicați putem rosti cu toată certitudinea:

„Mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne poartă totdeauna cu carul Lui de biruință în Hristos și care răspândește prin noi în orice loc mireasma cunoștinței Lui.” 2 Corinteni 2:14

Vă mulțumim pentru toată colaborarea.

Misiunea Genesis

Va prezentam mai jos vestea buna privind reîntregirea acestei familii.

„Când a adus Domnul înapoi pe prinșii de război ai Sionului, parcă visam” – Psalmul 126:1

Vestea cea mare a venit, ultimul copil al familiei Furdui a venit acasă. Lea este acum cu familia ei.

Doamne, ce bucurie. Am sunat bunicii după proces să îi anunțăm că Lea va veni acasă.  Au plâns de bucurie. Toți am plâns de bucurie și de ușurare. Un an și zece luni de lupte și de suferință a luat sfârșit. Familia Furdui este reîntregită!

Rămâne ca familia să intre într-un proces de refacere și vindecare a rănilor profunde provocate de separarea brutală și timpul îndelungat de despărțire. Îi susținem și ne rugăm pentru ei să fie reîntregiți și vindecați sufletește cât mai repede. Să primească mângâiere și bucurie.

Dumneavoastră, tuturor celor care ați susținut și susțineți această familie, vă mulțumim din suflet. Niciun om nu vă poate răsplăti, dar, așa cum spunea cineva, la vremea răsplătirilor, Dumnezeu nu va rămâne dator. Căci orice ați făcut pentru cei mai neînsemnați, pentru El ați făcut.

Cu stimă, dragoste și prețuire,

Echipa de Inițiativă

Scroll to Top
Scroll to Top